Kære bruger,

Vi har registeret, at du benytter en gammel version af din browser.

For optimal ydelse på www.citroen.dk anbefaler vi, at du benytter en nyere version af din browser.
Herunder finder du linket, hvor du kan downloade en opdateret version efter eget ønske:


NY C3 - INTERIØR

STILSIKKERT INTERIØR

Kabinen i den nye Citroën C3 modsvarer det ydre - elegant og innovativ. Instrumentbordet er præget af enkle vandrette, langstrakte linjer med detaljer i lak, metal eller krom, der fremhæver luftdyser og instrumenter.  Afskærmningen for instrumentgruppen synes at svæve over de tydelige instrumentskiver, som står knivskarpt under alle lysforhold.
Førerpladsen i den nye Citroën C3 er indbydende og inspirerende på samme tid.
Citroën C3

FØRERPLADSEN

I den nye Citroën C3 er føreren i højsædet. Sæt dig ind bag rattet og indret førerpladsen så den passer dig. Rattet kan indstilles i højde og hældning og førersædet kan indstilles i højden. Instrumenteringen er enkel og logisk.  Det skulpturelle rat, de højtsiddende instrumenter med digital visning - alt indbyder til kørsel.
Du kan koncentrere dig om kørslen og har alle nødvendige informationer inden for dit synsfelt. God tur i Citroën C3.
Citroën C3

RUMMELIG KABINE

Trods de kompakte ydre mål er kabinen overraskende rummelig med god plads til fem voksne.

Handskerummet er trukket langt tilbage så der er frigjort plads nederst i instrumentbordet, hvilket betyder at passagersædet kan rykkes længere frem end førersædet, uden det går ud over benpladsen foran. Det giver samtidig bagsædepassageren i højre side en usædvanlig god benplads Sæderne med halvhøj siddeposition giver - foruden et godt udsyn - plads til bagsædepassagerernes fødder.
Citroën C3

BAGAGERUM OG OPBEVARINGSRUM

Også bagagerummet er meget rummeligt. Med alle sæder i brug rummer det 300 liter (VDA) under bagrudehylden. Hvis der er brug for mere bagageplads, kan splitbagsædet 2/3-1/3 nedfældes helt eller delvist. Med nedfældet bagsæderyglæn fås en læsselængde på 1,19 m, og bagrudehylden kan placeres i bunden af bagagerummet.
Den nye Citroën C3 har masser af opbevaringsrum (handskerum, dørlommer, opbevaringsrum i midterkonsol og instrumentbord mv.). Desuden fås midterarmlæn med to fralægningsrum eller skuffe under førersædet afhængig af model.
Citroën C3
Citroën C3
Citroën C3
Citroën C3