INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

Har du lyst til en tur med vennerne eller en weekendtur med familien? Tænk på Citroëns modelprogram med 7-sæders biler. MPV'en Ny Grand C4 Picasso og Ny Berlingo Multispace er designet til dem, der elsker store rum: Hyggelig kabine og modulerbar efter ønske, mange opbevaringsrum til hele familien, eksemplariske køreegenskaber... Oplev Citroëns 7-sæders biler og tag hele familien med, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

voitures-7-places-nouveau-grand-c4-picasso.jpg

CITROËN
GRAND C4 PICASSO

Oplev Ny Grand C4 Picasso, Citroëns MPV med masser af lys og luft. Op til 7 sæder i en lys kabine, masser af komfortudstyr, en modulerbarhed der er til passet hele familien... Samtidig med at der tilbydes maks. hygge til alle passagerer! Brug for mere plads? Intet problem! Skift fra 7 til 5 sæder og fra 645 til 704 liters bagagerumsvolumen med et snuptag. Oplev også Ny Citroën C4 Picasso, dens 5 sæder og bagagerum på 537 liter!

BERLINGO
MULTISPACE 7 SÆDER

Et udtryksfuldt design, en optimeret arkitektur, en familiebil og en modulopbygning der kan tilpasses dine ønsker... Oplev Ny Berlingo Multispace med 7 sæder, hele familiens fritidsven og dens 675 liter bagagerum (der kan øges til 3000 liter, når bagsæderne er afmonterede). En MPV der kan modulopbygges til dit mobilitetsbehov... Uden at det går ud over komforten eller førerens og alle passagerernes sikkerhed.
voiture-7-places-berling-multispace.jpg
Top