[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:DA] [cle1: SECONDES Lang:DA]

Citroën DS har frigjort sig og skabt mærket DS Automobiles

OG CITROËN SKABTE DS...

I 1955 skabte Citroën-fabrikken et visionært mesterværk: Citroën DS 19

VGD-projektet, som i 1938 blev lanceret på Pierre Boulangers initiativ for på langt sigt at afløse Traction Avant, fik først sit gennembrud 17 år senere, da DS 19 blev præsenteret i oktober 1955. Tre personer var især involveret i udviklingen og færdiggørelsen af den:

- Den første, André Lefèbvre, uddannet som flyingeniør.
- Den anden, Paul Magès, selvlært ingeniør, skabte hydraulikken.
- Den tredje, italieneren Flaminio Bertoni, talentfuld stylist, skulptør og maler, gav med sit hold af designere DS dens lige så revolutionerende som elegante linjer.

CITROËN DS 19, 21 OG 23: Et koncentrat af højteknologi

I løbet af 1950’erne blev der fremstillet adskillige versioner af DS 19. Først og fremmest var der ID 19, som blev præsenteret i oktober 1956, og derefter kom stationcarmodellerne i 1958 på samme tid som DS 19 Prestige.

Lige fra begyndelsen fik DS 19 stor international succes. Da den var et symbol på fransk elegance og avantgarde, blev den eksporteret til alle fire verdenshjørner.

2-colonnes-mixte

... OG DS BLEV TIL MAISON DS

DS mærkets skabelse var tydeligt vis nødvendig.
Citroen-DS-.34066.jpg

DS, der officielt blev skabt den 1. juni 2014, blev et mærke og markerer sin ambition: At personificere fransk luksus-knowhow i bilen.

Det franske bilmærke DS har bygget på en enestående arv fra DS 19, som blev født for næsten 60 år siden. Denne legendariske bil repræsenterer værdierne innovation, ypperlighed og avantgardisme.

"DS - SPIRIT OF AVANT-GARDE"

I 2015 fejrede Mærket 60-års-jubilæet for den oprindelige DS og præsenterede på bilmessen i Genève sin signatur, "DS AUTOMOBILES, SPIRIT OF AVANT-GARDE", sit nye logo og den nye DS 5 med dens kølergitter, DS Wings.

Som DS fra 1955 forener nutidens DS’er iøjnefaldende stil og teknologi, komfort og dynamik, ædle materialer og raffinement.

avant-garde

Citroën DS3 og Citroën DS3 Cabrio opfindes på ny og bliver til Ny DS 3 og DS 3 Cabrio, CHIKKE & MODERNE BYBILER

DS3-gauche

Citroën DS3, sedan og cabriolet, der var utroligt moderne, frække og personlige, vendte op og ned på alt, så snart de blev lanceret i 2010.

DS3-droite

I 2016 lancerede DS-mærket Ny DS 3 og DS 3 Cabrio. DS-serien er komplet og gør sig fri af alle tegn på tilhørselsforhold til Citroën ved at opstille/fremstille en stærk identitet.

Citroën DS4 blev opfundet på ny og blev til DS 4

Citroën DS4, der blev præsenteret i slutningen af 2010, forenede det dynamiske, eksklusive og kompakte ved en coupé med anvendeligheden og rummeligheden i en sedan.

I 2015 blev DS 4 sedan samt en ny model DS 4 Crossback lanceret:

- DS 4 er en sedan premium, der lover køreoplevelser og køreglæde.
- DS 4 Crossback er designet til kunder, der søger et løfte om eventyr ved by- og landevejskørsel.

DS4

Citroën DS5 opfindes på ny for at blive til DS 5, uimodståeligt tiltrækkende

DS5-gauche

Da Citroën DS5 blev præsenteret i 2011, var den innovativ og visionær, og den passede perfekt med mærkets signatur "Créative Technologie". Den var endnu mere fremtrædende med hensyn til stil, arkitektur, følelser og raffinement.

DS5-droite

På biludstillingen i Genève 2015 trådte DS ind i en ny æra i avantgardismens tegn og afslørede Ny DS 5 - DS-Flagskibet - hvilket indviede mærkets identitet: Den nye front, DS Wings.

Avantgardistisk stil, dynamisk optræden, raffinement og opmærksomhed på detaljer og et udvalg af hightech-teknologier: Ny DS 5 har alle karakteristika ved nuværende og fremtidige DS-biler.

Top