[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:DA] [cle1: SECONDES Lang:DA]

Citroën DS5 har frigjort sig og er blevet til DS 5

DS 5, flagskibet i det fremtidige DS-hus

CITROËN DS5, der står for originalitet og dristighed, er designet med ubrudte og kraftfulde linjer, der signalerer et løfte om dynamiske køreoplevelser.

Fra CITROËN DS5 til DS 5 er der lånt meget fra flyindustrien. Denne model har fået sin helt egen stil med en kabine, der er inspireret af flyindustrien: Førerpladsen er designet som et cockpit (instrumentbord der omslutter føreren, bred midterkonsol, toggle switches).
Sans for detaljer viser sig ved anvendelsen af ædle materialer som aluminium på gearknoppen eller urlænkelæderet på sæderne.

DS 5, der er raffineret og højteknologisk, indvier motortypen Hybrid4X4.

I Begyndelsen

Konceptbilen C-Sport Lounge fra 2006 annoncerede Citroën DS5's ankomst, hvilket henrykkede bilamatørerne i luksusklassen.

Sport Lounge var en spektakulær konceptbil, der krydsede de forskellige typer stationcar, den super sportslige bil og luksusudgaven af en sedan med en meget udsøgt aerodynamik. 

Citroen-DS-5DS-5.34095.jpg

DS For altid

De to modeller, Citroën DS5 og DS 5, repræsenterer The Spirit of Avant-Garde

Citroen-DS-5DS-5.34098.200.jpg

Citroën DS5, der er genkendelig på sit kølergitter med vinkler og dens muskuløse bagparti med Citroën-logo, var som dens kendte forfader en ufo på vejen.

Citroen-DS-5DS-5.34097.201.jpg

Med DS Wings kølergitter signeret DS, forkromningens elegance, ergonomisk cockpit og førerplads er DS 5 blevet uimodståeligt tiltrækkende pga. dens nye teknologiske lyssignatur DS LED VISION.

Et hightech produkt

En 7" Touch Screen i farver, der forenkler betjeningen... og nye opkoblede tjenester.


Benyt din kompatible smartphone på den 7" Touch Screen i farver i din DS sammen med funktionen New Mirror Screen, der virker sammen med Apple CarPlay™ og MirrorLink®.
Du kan til enhver tid, på sikker vis, benytte dig af dine apps som f.eks. navigering af din musik eller skrivning af SMS via talesyntesen.

Citroen-DS-5DS-5.34096.jpg

Nyt udstyr

Udstyr der kombinerer sikkerhed og komfort

Citroen-DS-5DS-5.34099.200.jpg

DS 5 tilbyder et højt niveau af ydelser til føreren og dennes passagerer (bakkamera, blindvinkelsystem, hjælp til start på skrånende vej, osv.).

Citroen-DS-5DS-5.34100.201.jpg

Alle motorer, benzin og diesel, yder i omegnen af 120 til 210 hk. Hybridmotoren 4x4 giver en helt ny køreoplevelse.

Top