[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

BLIV EN DEL AF EN MARKEDSLEDENDE BILSUCCES

Kreativitet og teknologi har været en del af Citroëns DNA lige siden opstarten i 1919. Med mere end 300 modeller har mærket skabt en helt unik fransk bilarv.

K.W. Bruun Automotive A/S, der er en del af K.W. Bruun Koncernen, har siden 2016 varetaget markedsføring og salg af Citroën i Danmark.

Vi ansætter løbende medarbejdere, der med høj faglighed og værdifulde menneskelige egenskaber ønsker at bidrage til Citroëns fortsatte succes og udvikling. Som medarbejder tilbydes du her en arbejdsplads med stort fokus på trivsel og et dynamisk miljø, hvor du selv er med til at forme din hverdag og din karriere.

Citroën Danmark – en del af K.W. Bruun & Co

K.W. Bruun Automotive A/S, der er en del af K.W. Bruun Koncernen, har siden 2016 varetaget markedsføring og salg af Citroën i Danmark.

Om K.W. Bruun & Co
K.W. Bruun & Co er en familiefondsejet Koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte de allerførste biler. I dag er vi en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS og Opel i Danmark og Sverige. I Danmark har vi tillige bil- og reservedelsimport af bilmærket Mitsubishi. Koncernens fokusområder er Bilimport, Digital innovation og Investering

Koncernen beskæftiger ca. 500 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en agil forretningstilgang, indsigt, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og samtidig er med til at skrive historien om K.W. Bruun & Co videre.

I 2020 blev Classic Car House A/S stiftet, et kommende unikt samlingspunkt for mennesker med entusiasme for og kærlighed til klassiske biler. www.kwbruun.com

Primære selskaber i K.W. Bruun Koncernen

K.W. Bruun & Co │ K.W. Bruun Invest A/S │ K.W. Bruun NxT A/S │ K.W. Bruun Import A/S │
K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel i DK) │ K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi i DK) │
K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot, Citroën, DS, Opel i SE) │K.W. Bruun Logistik A/S │
K.W. Bruun Logistik AB │ Bilabonnement A/S │ Classic Car House A/S │
Quickpoint A/S │Gran Turismo Cars A/S │

Top