[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

BLIV EN DEL AF EN MARKEDSLEDENDE BILSUCCES

Kreativitet og teknologi har været en del af Citroëns DNA lige siden opstarten i 1919. Med mere end 300 modeller har mærket skabt en helt unik fransk bilarv.

I 2016 overtog K.W. Bruun Import Bil A/S import, markedsføring og salg af Citroën i Danmark, og samarbejder nu med mere end 80 dedikerede forhandlere og værksteder fordelt over hele landet.

Vi ansætter løbende medarbejdere, der med høj faglighed og værdifulde menneskelige egenskaber ønsker at bidrage til Citroëns fortsatte succes og udvikling. Som medarbejder tilbydes du her en arbejdsplads med stort fokus på trivsel og et dynamisk miljø, hvor du selv er med til at forme din hverdag og din karriere.

Citroën i Danmark – K.W. Bruun Import A/S
K.W. Bruun Import Bil A/S er et selskab under Interdan Bil A/S, som er en af de markedsledende og mest innovative bilimportører i Skandinavien. Med et samlet netværk på ca. 320 forhandlere af hhv. Citroën, DS, Peugeot, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige, står Interdan Bil A/S for et årligt bilsalg på ca. 70.000 enheder.

Interdan Bil A/S er en del af Interdan-koncernen, som udover import og salg af person- og varebiler samt reservedele og tilbehør beskæftiger sig med investering i værdipapirer og ejendomme samt udvikling af digitale forretningskoncepter. Interdan-koncernen beskæftiger i dag ca. 300 medarbejdere, og har kontorer i København og Malmö samt reservedelslagre i hhv. Greve i Danmark og Strängnäs i Sverige. Koncernen omfatter bl.a. selskaberne Interdan Bil A/S, K.W. Bruun Import A/S, K.W. Bruun Autoimport AB, K.W. Bruun Automotive A/S, K.W. Bruun Automotive AB, K.W. Bruun Logistik A/S, K.W. Bruun Logistik AB, MMC Danmark A/S, Interdan Leasing A/S, Interdan NxT A/S, Bilabonnement A/S samt Interdan Invest A/S.

Top