[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

Citroën Advanced Comfort

I SNART 100 ÅR HAR VORES FOKUS VÆRET KOMFORT !

Siden starten i 1919 har Citroën været på forkant, når det gælder komfort. Et løfte der i dag illustreres af mærkets "Be different, feel good" ånd, der udmyntes i programmet CITROËN ADVANCED COMFORT® hvis fire hovedformål er: At frasortere stress og påvirkninger, at gøre livet om bord lettere, at gøre brugen mere flydende og at lette den mentale byrde.
Tranche-5.jpg

HVOR FINDER JEG CITROËN ADVANCED COMFORT?

-

Med CITROËN ADVANCED COMFORT® samler Citroën al sin knowhow for at udvikle et tilbud, der er tilpasset dine forventninger.

Det er ganske simpelt, hvis du ønsker at opleve CITROËN ADVANCED COMFORT® !
Du skal blot kikke efter logoet CITROËN ADVANCED COMFORT® øverst på siden og starte animationen for at opleve komfortudstyret, der findes på den bil, du har valgt.

GIF2.gif
597x597.jpg

LETTER LIVET OM BORD

Du bruger meget tid i bilen. Citroën ønsker derfor at gøre din rejse så behagelig som mulig ved at tilbyde masser af plads og funktionel opbevaring i kabinen... Det er ikke nødvendigt at lukke øjnene for at føle sig hjemme! Og konkret? Med Top Box® i Citroën C4 Cactus eller Modutop® i Citroën Berlingo er der masser af plads til at opbevare alt lige ved hånden uden at fylde kabinen med ting!

FRASORTERER STRESS OG PÅVIRKNINGER

Rolig og afslappet. Er det sådan du foretrækker at have det, når du kører bil? CITROËN ADVANCED COMFORT® tænker på dig ved at skabe en hyggelig, praktisk og rolig kabine takket være en undervogn, der filtrerer ujævnheder på vejen, komfortable sæder og en lydisolerende akustikbehandling... En sand boble af velvære for dem som har svært ved at komme ud af sengen om morgenen og dem, som har brug for at stresse af om aftenen! Og konkret? Lys, fleksibel indretning og en behagelig kabine takket være Pack Lounge, internetopkobling og komfortabel affjedring: Ny Citroën C4 Picasso passer perfekt ind i programmet CITROËN ADVANCED COMFORT®.
597x597.jpg
597x597_Page_CAC.jpg

GØR BRUGEN MERE FLYDENDE

Opkoblingsproblemer og timer brugt på at ringe, mens du holder stille i vejkanten, er nu fortid... Med de nyttige og brugervenlige teknologier for hjælp til kørsel og den forbedrede opkobling af dine personlige apparater, forbliver du koblet til din bil. Din kørsel i hverdagen bliver mere komfortabel, mere simpel og mere sikker.
597x597_1.jpg

LETTER DEN MENTALE BYRDE

Efter en travl dag har vi alle brug for at puste ud! Idéen bag den fjerde søjle i programmet CITROËN ADVANCED COMFORT® er at lette din mentale byrde ved at hjælpe dig med at få tankerne ud af hovedet! For at gøre det er din bil blevet designet til at skabe en fredfyldt stemning med sin justerbare stemningsbelysning, de bløde og indbydende materialer og den gode og rene luftkvalitet ... Hvorfor skulle interiøret i kabinen ikke være kilde til ro og velbehag? Vi lader dig teste det!
Top