[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
1440x545_C-Aircross_Cinemascope.jpg

Konceptbilen C-AIRCROSS

C-AIRCROSS CONCEPT er en moderne eventyrer der udforsker både byer og det åbne landskab, og er forløberen for Citroën's indtræden i SUV-segmentet i Europa. Den unikke personlighed følger op på tankegangen bag den nye C3 der blev lanceret i slutningen af 2016.

 

597x250-design ext.jpg

MODERNE & GLAD

Designet af C-AIRCROSS CONCEPT er både selvsikkert og farverigt. Dens siluet bliver forstærket af de beskyttende lister der omkranser det nederste af bilen. Gennem C-AIRCROSS CONCEPT, har designerne kombineret flydende linjer med SUV'ens egenskaber, på en silhuet med kompakte dimensioner: længde: 4.15 m, bredde: 1,74 m, højde: 1,63 m.

FRONT

608x262_face_AV.jpg

 .

C-AIRCROSS CONCEPT er ved første øjekast, kendetegnet ved den korte motorhjelm og den svøbte, non-aggresive front, som er et hidtil uset udtryk i den meget ensformede SUV-verden.

3D BAGLYGTER

608x262_feux_led.jpg

.

C-AIRCROSS CONCEPT er på begge sider af bilen, kendetegnet ved 3D baglygter bestående af tre svævende lys-ringe. Dristigt og teknologisk. 

BAGBELYSTE GLASPANELER

608x262_custode_2.jpg

.

Konceptets sande signatur, er de to svævende bagbelyste glaspaneler med stærk grafisk kontrast, som er tænkt som aerodynamiske skodder.

GRAFISK KABINE

Om bord har Citroën-designerne valgt et aerodynamisk instrumentbræt. Et indvendigt design der giver en følelse af modernitet og plads. Rattets udformning, med simplificerede kontroller, er et vink til mærkets historie, og instrumentbrættet indeholder derudover et display hvor al instrumenteringen samles i kørerens synsfelt.
1500x646_C-Aircross_Planche_de_bord.jpg
Sæder

SÆDER INSPIRERET
AF SENGETØJ

Fire sæder med bløde omfavnende former! Både foran og bagved er de brede og velkommende sofaer, dækkede med polstret og præget alcantara. Sæderne der er inspireret af sengetøj, er af høj kvalitet og giver en unik tilpasningsevne som tilpasser sig kroppens positur.

KØREEVNE TIL ALLE UNDERLAG

En sjov ånd og teknologi i tidsånden. C-AIRCROSS CONCEPT har ikke bare SUV-udseende. Den tilbyder også ægte kørekomfort. Designet for daglige ture til midten af byen, såvel som udflugter med venner eller familie til bjerge eller havet. I midterkonsollen har den et "Grip Control"-hjul og frem for alt er den alsidig.
597x267_C_Aircross_Arriere.jpg
Top