[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
1440x545_Concept_C3_WRC_Image_Cinemascope.jpg

Konceptbilen C3 WRC

På biludstillingen i Paris har Citroën verdenspremiere på konceptbilen C3 WRC - en muskuløs sportsversion af den nye Citroën C3. Konceptbilen er en forløber for rallymodellen, der får sin debut i Rally Monte Carlo i januar 2017, og skal løfte opgaven med at sikre Citroën Racing Teamets store comeback i FIA WRC (VM i rally).

 

C3 I EN ULTRA SPORTSLIG VERSION

520x293_2.jpg

.

Konceptbilen C3 WRC bevarer det runde, friske design og en lang række andre designtræk fra Ny C3: lyssignatur i to etager, 2-farvet tag og enkelte andre elementer i samme farve som taget. Hertil kommer et stort antal designelementer fra rallyverdenen.

Mørke kofangere, forkromede vinkler, som forbinder LED-kørelysene i begge sider, gule racing sidespejle i kulfiber, et 55 mm bredere karrosseri og en frontspoiler, der sikrer større aerodynamik ... Et sportsligt og skarpt design, som bekender kulør.

 

EN KONCEPTBIL SKABT TIL KONKURRENCE

C3 WRC er først og fremmest en bil skabt til banekørsel, og den har alle de egenskaber, som en kommende verdensmester skal have: - Øget motoreffekt på 380 hk, som især skyldes, at diameteren på turboens begrænsning er øget til 36 mm - aerodynamikken er optimeret på grund af at den maksimale bredde er blevet øget til 1875 mm, den dominerende frontspoiler og en bagkofanger med diffuser - en bredere og tilbagetrukken hækspoiler, som sikrer endnu bedre aerodynamik - bilens vægt er reduceret med 25 kg - programmering af det elektroniske centerdifferentiale. Mens vi venter på Rally Monte Carlo i januar 2017, kan vi mødes til biludstillingen i Paris på Citroëns stand i Pavillon 1, gang C, stand 320 !
1500x646_2.jpg
Top