[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
1440x545_intro_SpaceTourer_RipCurl

Konceptbilen SPACETOURER RIP CURL

Citroën og Rip Curl fortsætter deres samarbejde og præsenterer det ultimative mobilitetsobjekt. En hidtil uset fortolkning af SpaceTourer som er dedikeret til udendørs sport, nemlig SpaceTourer Rip Curl. Denne moderne varebil har en 4x4-transformations evne takket være Automobiles Dangel og Pössl. Oplev SpaceTourer Rip Curl i videoen her:

 

747x400_SpaceTourer_RipCurl_partenariat

CITROËN OG RIP CURL: EN FÆLLES INTERESSE FOR EVENTYR

Drevet af deres fælles værdier for skabelse og innovation, udtrykker de to mærker deres passion for eventyr og udforskning af nye territorier, via det som Rip Curl kalder "The Search". Dette samarbejde giver mening med dette kompakte motorhome-koncept, der kombinerer stil, brugervenlighed og funktionalitet. SpaceTourer Rip Curl inviterer dig til at leve eventyret og bare tage afsted uden begrænsninger.

747x400_SpaceTourer_RipCurl_Tour

DEN EUROPÆISKE TOUR: RIP CURL TOUR BY CITROËN!

Fra oktober 2017 til januar 2018 vil SpaceTourer Rip Curl være på tur i Europa

med et Rip Curl hold ombord skal de blandt andet besøge 22 af de smukkeste surf spots

og skisportssteder i Tyskland, England, Frankrig, Spanien, Portugal, Italien, Schweiz

og Østrig, hvor det vil være muligt at afprøve de seneste innovationer og se nærmere på bilen

INSPIRERET AF SURFERE

SpaceTourer Rip Curl er en optimal varevogn for surfere og alt deres udstyr - Især på grund af bi-ton ydre behandlingen. De udvalgte nuancer og farver giver en fornemmelse af at være i harmoni med naturen: en mørk khaki til den øverste del og en lys beige til den nederste del. Den fluorescerende gule ring fremhæver køretøjets vandrette linjer og tilføjer et punkt med lyse farver mellem de to mørke.
1500x646_exterieur_SpaceTourer_RipCurl

FRA MODERNE VAN TIL MODULAR CAMPINGVOGN

Arrangeret af Pössl den Campster, baseret på Citroëns SpaceTourer - resultatet er den perfekte blanding af et praktisk køretøj og et rekreativt køretøj. Alt er designet til at gøre denne autocamper til at have samme funktioner som en schweizerkniv; Et "alt i én" køretøj SpaceTourer i størrelse M er en multifunktionelt van med mulighed for at hæve taget, og tilbyder alle passagerer forskellige, funktionelle og pragmatisk løsninger så pladsen ombord udnyttes fuldt ud og optimere pladsen om bord. Den er derudover udstyret med to håndfrie elektriske sidedøre og mulighed for at hele 7 personer kan rejse komfortabelt om dagen og 4 personer kan sove ombord i to køjer om natten. For øge komforten yderligere ombord kan loftet hæves, så du får mulighed for at stå oprejst inde i bilen.
597x597_SpaceTourer_RipCurl_Transfo_ok

FOKUS PÅ KONTRASTERNE

1500x500_SpaceTourer_Rip_Curl_Inter_Exter

Den indre harmoni man får når man opholder sig inde i bilen, spiller godt sammen med det rå og maskuline ydre. Dette ses helt fra sædernes design til resten af interiøret og indretningen og så igen helt ud til bilens eksteriør og ydre linjer.

Dette fremhæver og giver dig et indtryk af plads om bord. Hoveddelen af sæderne er dækket af elegant khaki læder med vandret broderi og giver et ribbet og råt udseende.

747x400_table_SpaceTourer_RipCurljpg

MODULT KØKKEN- OG SPISEOMRÅDE

Et integreret tekøkken, der indeholder eT gaskomfur, håndvask og opbevaringsplads, tillader at forberede måltider lige så let, som derhjemme. Ved siden af køkkenet, der vender mod bagsædet, kan et stort bord trækkes frem og lade passagererne side behageligt.

747x400_SpaceTourer_RipCurl

MANGE RUM TIL OPBEVARING

Ud over bagagerummet, som gør det muligt at placere den største del af bagagen let og sikkert, er der mange praktiske opbevaringsrum til stede under sæderne og sengene. Derudover er der også et pengeskab til at opbevare værdifulde genstande.

RUMMELIG OG NATTEVENLIG

SpaceTourer Rip Curl lykkes i at skabe 2 komfortable sovepladser til 4 personer. Bagsædet foldes ud for at danne en flad, gangbar overflade og takket være de komfortable madrasser kan i alle sove trygt og sikkert hele natten. Br> Det andet soveområde til 2 personer er skjult i taget. Faktisk gør åbning i taget, at der er plads til en madras i pavillonen, hvilket skaber en behagelig soveplads, over cockpittet.
1500x646_espace_nuit

EN VAN LAVET TIL ALLE VEJE

747x400_SpaceTourer_RipCurl_Techno

EN OPLEVELSE DER INSPIRERE

L’espace de conduite du SpaceTourer Rip Curl Concept est intégralement repris du SpaceTourer de série, avec tous ses atouts. Doté des toutes dernières technologies utiles d’aides

à la conduite et de connectivité, il est à la pointe en termes de sécurité et de facilité d’usage, que ce soit en roulage ou en manœuvre.

747x400_SpaceTourer_RipCurl_tout_terrain

KLAR PÅ ALLE TERRÆNER

SpaceTourer Rip Curl Concept er en stærk terrængående van, der giver den allerbedste komfort i ethvert miljø.

For at imødekomme kravene til intensiv brug leveres den med en fuldstændig afkoblingstransmission og højere frihøjde end den almindelige produktionsversion.

GODKENDT AF EN ÆGTE SURFER FAMILIE

Familien Turner er en enestående britisk familie sammensat af den 48-årige Lewis og Ellie, hans 15-årige datter. Ellie viste usædvanlige surfing færdigheder fra en meget ung alder. Hun dannede et hold med sin far, som senere blev sin træner og sin bror, da de rejste til verdens største surfing spots. Hun er i øjeblikket den britiske surf mester og rangerer som nummer 2 i den europæiske professionelle junior kategori. Ellie og Lewis nød en uforglemmelig oplevelse ombord på SpaceTourer Rip Curl.

Top