INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
wtcc2014_824_1005054

WTCC i Beijing ... Citroën fortsat i solid føring

Goldenport Park Circuit

Efter søndagens løb på Goldenport Park Circuit i Beijing står det klart, at den kommende verdensmester i WTCC skal findes blandt Citroën kørerne. Trods ”succesballast” og en meget snoet bane uden en egentlig langside og med få overhalingsmuligheder kørte tre af Citroën kørerne sig en til podieplacering.

I første løb indtog den regerende verdensmester i WTCC Yvan Muller andenpladsen og José Maria Lopez tredjepladsen, med Sébastien Loeb som nummer fem. I andet løb, hvor startrækkefølgen for de første 10 jo vendes, indtog Sébastien Loeb podiet som nummer tre, og José Maria Lopez fjerde- og Yvan Müller niendepladsen.

I første løb startede den kinesiske kører Ma Qing Hua som nummer 14, men efter første omgang var han oppe på en 11. plads og arbejdede sig videre op til 8. pladsen. Herfra måtte han dog desværre udgå på grund af en punktering.

For Citroën var det første løbsdag uden en sejr, men ikke desto mindre står det klart at verdensmesteren i denne sæson skal findes blandt Citroën kørerne, hvor Lopez nu har 339 points, Muller 273 og Loeb 238.

Blot en uge efter løbet i Beijing går starten til det næste på Formel 1 banen i Shanghai, og de to baner er vidt forskellige. Banen i Shanghai er ret så teknisk i de første sving, som efterfølges af nogle meget hurtige.
Ma Qing Hua stammer netop fra Shanghai og ser frem til at køre foran sit hjemmepublikum.

Efter løbet i Beijing er stillingen i mesterskaberne således:

WORLD CHAMPIONSHIP: DRIVER STANDINGS
1. José-María López: 339 points
2. Yvan Muller: 273 points
3. Sébastien Loeb: 238 points

WORLD CHAMPIONSHIP: MANUFACTURER STANDINGS
1. Citroën Total: 769 pts
2. Honda: 499 pts
3. Lada: 305 pts

Datoerne for de næste løb i WTCC for 2014 er:
12.10 Shanghai, Kina
26.10 Suzuka, Japan
16.11 Macau.

Top