[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Autobest 2019

C4 CACTUS OG BERLINGO BLANDT FINALISTERNE I ÅRETS ”AUTOBEST 2019”

For første gang i nogensinde i den 18 årige historie for den prestigefyldte AUTOBEST kåring har et bilmærke hele 2 biler med i finalen. Det er derfor med stolthed at Citroën kan fortælle nyheden om, at både den nye C4 Cactus og den nye Berlingo er blandt de 6 finalister. Vinderen af den fornemme titel ”Best Buy Car of Europe in 2019” offentliggøres den 15. december 2018. Men det stopper ikke her for Citroën. Linda Jackson, CEO for Citroën, er nemlig den første kvinde, der bliver medlem af ”MANBEST” Hall of Fame.

 

Siden 2001 har Autobest overrakt prisen til den bilmodel, der samler flest point og er betragtet som værende det bedste køb. 31 motorjournalister fra 31 forskellige europæiske lande udvælger bilerne på baggrund af 13 kriterier herunder bl.a ”value for money”, design, komfort, teknologi samt tilgang til service og reservedele.

Autobest 2019

I år er den nye familie-darling Citroën Berlingo udvalgt blandt finalisterne. Den nye Berlingo er 3. generation i en historie om endnu en Citroën model, der, forud for sin tid, har turdet være frontløber, med alt hvad det indebærer. En model, der typisk for Citroën, har turde adskille sig fra mængden og gå egne veje. En model, der har turde og fortsat tør give kunderne, hvad de efterspørger i praktik, komfort og funktionalitet. En model, der har været og igen vil være benchmark i segmentet og været en uundværlig partner i mange familiers hverdag samt løst et utal af logistiske udfordringeMen den nye Berlingo er ikke den eneste Citroën model og darling, der er med blandt de udvalgte 6 finalister.

Den nye Cactus, der ligesom Berlingoen er en meget særlig bil – også for Citroën. C4 Cactus var den første model på mærkets rejse ”tilbage til rødderne”, og den første model i den nye designstrategi med modet til igen virkelig at turde skille sig ud fra konkurrenterne. Og der er ingen tvivl om, at C4 Cactus er helt sin egen, fyldt med en masse gennemtænkte og ikoniske løsninger samt store referencer til Citroëns originale værdisæt om vægtbesparende løsninger og komfort til alle.

Autobest 2019

Det er derfor heller ikke tilfældigt, at Citroën C4 Cactus var den første bil i Europa, der er udstyret med Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC), som giver fornemmelsen af det magiske flyvende tæppe, som Citroën tidligere har været så kendte for. Den nye C4 Cactus er en rummelig hatchback, og er blevet opgraderet på såvel teknologi, køreegenskaber og komfort. Modellen er ud over det nye affjedringssystem også den første med Citroëns nyudviklede Advanced Comfort Seats, der som en del af Citroën Advanced Comfort skal give ro og køreglæde for alle passagerer.

Men det er ikke kun biler hos Citroën der modtager flotte titler, også den øverste direktør hos Citroën, Linda Jackson, kan glæde sig over at være den første kvinde, der bliver modtager MANBEST 2018 Awarden, der går til de bedste top managers i 

bilindustrien. Dan Vardie, formand og grundlægger af AUTOBEST organisationen siger, ”In an automotive world dominated by male leadership, Linda is a brilliant example of a competitive female top executive. She is the first female to be inducted in our 18-year history `MANBEST Hall of Fame`. We are all very excited having her in the most important gallery of top executives in the global car industry,”

Top