[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Nyhed

Citroën løfter sløret for den nye C4 Cactus

Med en introduktion af den nye C3 sidste år og den rummelige crossover C3 Aircross hos de danske forhandlere lige om hjørnet, viser Citroën at den offensive produktstrategi med modige og innovative modeller er kommet for at blive. Med den nye C4 Cactus sender Citroën endnu en gang en unik bil på gaden, der skiller sig ud fra konkurrenterne og uden tvivl vil puste frisk luft i hatchback-og det meget traditionsrige segment.

Målet er at være klasseledende på komfort naturligvis med det nye affjedringssystem, men også ved hjælp fra mærkets nye komfort-sæder samt 12 systemer, der letter kørslen og dagligdagen samt yderligere 3 teknologier der konnekter den digitale verden.


"Citroën's objective is to be the benchmark brand on comfort. And as a full-line brand, to bring this all-new comfort to the greatest number. With the New C4 Cactus and the introduction of the suspension with Progressive Hydraulic Cushions™, we are bringing motorists an original compact hatchback fully in tune with its times." Linda Jackson, CEO of Citroën.


Den nye C4 Cactus skal nok give et frisk pust og originalitet til det meget traditionsrige segment, som den nytænkende hatchback med en kæmpe historisk arv.

1

EN TRADITIONEL HATCHBACK - DER ER MEGET UTRADITIONEL
Ingen kan vist være uenige i, at C4 Cactus er helt sin egen. Som sin botaniske navnesøster, så tør den stikke ud og stå alene, og ikke mindst ryste op i det ellers ultra-konventionelle hatchback-segmentet.

Den nye brede og meget udtryksfulde front, de redesignede sider med en mindre og lavere version af de karakteristiske Airbump® samt den nemt genkendelige bagende med nye 3D-effekt-LED lygter viser tydeligt, at nok er det den nye model i klassen, men det gør den ikke bange for at være særlig og huske, hvor den kommer fra. C4 Cactus bygges på en opgraderet PF1 platform i Madrid, og med en akselafstand på 2.60 m og et relativt kort udhæng sikrer det kompakte dimensioner, en nem og agil håndtering og samtidig den forventede rummelighed.

Som vi kender det fra både C3 og C3 Aircross, så er valgmulighederne mange, og med 31 eksteriør muligheder med 9 forskellige farver til selve bilen og yderligere 4 farvepakker, så kan den kombineres og styles så kunderne kan udtrykke egen personlighed. Indvendigt giver de 5 differentieringsmuligheder den, også her meget karakteristiske, lyse og anderledes kabine, en glad og humørfyldt stemning med en masse spændende funktionaliteter, raffinement og gennemtænkte detaljer.

2

DEN ULTRA-KOMFORTABLE HATCHBACK: NÅR KOMFORT SKAL VÆRE TIL ALLE
Som det var skaberen André Citroëns vision, så skal bilen og komfort ikke være en luksusvare og uopnåelig for den almene familie. Den nye C4 Cactus tager sin arv seriøst og er på mange måder en hyldest til mærkets fader og de mange innovative features, som han allerede dengang, meget forud for sin tid, så som værende essentielle for god kørekomfort.

Tro mod mærkets DNA og via Citroën Advanced Comfort® programmet udnytter den nye C4 Cactus Citroëns knowhow og giver såvel fører og passagerer uforlignelig rejsekomfort. Formålet er, at gøre hver rejse mere behageligt og selskabelig ved at filtrere alle forstyrrelser væk. Som den første model i Europa kan den prale med det nye affjedringssystem Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC), der absorberer alle vejens ujævnheder og giver følelsen af at blive transporteret på det magiske flyvende tæppe. Ydermere er bilen, som den første i verden, udstyret med de nye Advanced Comfort sæder til at give maksimal sidde- og kørekomfort. Sidst men ikke mindst, så går C4 Cactus nye veje med hensyn til lydkomfort med omhyggelig lydisolering og akustik, dette skal give ikke bare fysisk men også mentalt velvære og køreglæde.

Top