INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
CL-17.056.025_2

Den nye rummelige Citroën C3 Aircross lanceres

Den nye C3 Aircross puster nyt liv i det stærkt voksende B-SUV-segment med det modige og karakteristiske Citroën design samt særdeles generøse former. De mange kombinationer af designmuligheder er med til at cementere Citroën-stilen, som det menneskelige, humoristiske og smarte valg.


Med Citroën Advanced Comfort® programmet sætter C3 Aircross fokus på de typiske Citroën værdier som trivsel ombord og en ekstraordinær komfortabel køreoplevelse. Føreren vil kunne finde sig lige så tryg i byen så vel som ”off the beaten track”, da den nye eventyrlystne model, udover som standard at være udstyret med Active Safety Brake, også fås med Grip Control® og Hill Assist systemer. Ydermere er den nye model udstyret med de nyeste teknologier som f.eks. trådløs opladning til smartphone. Kombineret med en lang række smarte interiørløsninger, så er det den ideelle bil til den moderne billist. 
Den 18-19. november holder de danske Citroën forhandlere Åbent Hus på den nye smarte model, der starter på priser fra kr. 179.990,-.

Citroën intensiverer nu for alvor mærkets SUV offensiv med den nye C3 AIRCROSS, der nok på papiret placerer sig i ét af de mindste segmenter, men kan prale af yderst velproportionerede og fyldige former, der giver den en unik rummelighed. Men i tråd med mærkets ønske om, at finde de klassiske Citroën værdier frem, så vil komfort og kreative teknologier ligeledes give behagelige køreoplevelser.

C3Aircross2

SELVSIKKER OG KLASSENS MEST RUMMELIGE
Denne farverige SUV skiller sig ud fra mængden af andre kompakte crossovers med sine unikke og fyldige former, der gør den til måske klassens mest rummelige.

Den nye C3 Aircross er en kompakt SUV, der gør hverdagen lettere med absolut ingen kompromisser på komfort eller funktionalitet. Kabinen er hjemsted for brede og komfortable sæder og giver klasse-førende rummelighed (bedste loftshøjde, generøs benplads), uovertruffen fleksibilitet (glidende sæderække i to uafhængige dele, nedfoldning af forreste passagersæde for en bedre laste-længde på op til 2,40 m) og ekstraordinær bagagerumsvolumen (410 liter og op til 520 liter, hvis sæderne flyttes frem). Køreglæden og oplevelsen højnes markant i den lyse kabine takket være det store panoramatag, geniale opbevaringsrum, herunder en trådløs smartphone-opladning på den centrale konsol samt en lang række førerstøttesystemer. Som det er kendetegnet på de nyeste Citroën-modeller kan denne nye model også personificeres og gøres helt sin egen, og med Citroën Advanced Comfort® programmet er der fokuseret på psykisk og fysiske velbefindende. Den nye crossover lykkes dermed med kompromisets kunst ved at kombinere de praktiske løsninger, der skal lette og glæde i hverdagen med en powerful attitude, modet til at adskille sig fra mængden og gå ud på opdagelse.

SKARPE PRISER
Den nye frække crossover bliver lanceret til yderst skarpe priser fra 179.990,- for den velkendte 82 hk Puretech motor, og Active Safety Brake som standard selv i de mindste varianter. Men for bare 199.990,- får man den fine 1,6 BlueHDi med 100 hk og Feel+ udstyr. Ligeledes kan man for bare 209.990,- få benzinmotoren med turbo og 110 hk i udstyrsvarianten Iconic.

757x426_C3_Aircross-3


Citroën Danmark regner med at det bliver benzinmotoren med de 110 hk og den 100 hk diesel, der bliver danskernes foretrukne. Se det vedhæftede ark med priser og specifikationer for at se samtlige varianter.

”Med en dejlig forfriskende stil og et look der adskiller sig fra konkurrenterne, ser vi igen Citroën markere sig som et design brand, der tør gå nye og egne veje. Der er ingen tvivl om, at C3 Aircross bliver det friske pust i klassen og vil give masser af rummelighed, glæde og komfort til danskerne. Vi glæder os meget til at introducere denne nye spændende B-segment crossover hos de danske forhandlere”
Trine Krastrup, presse- og informationschef hos Citroen Danmark

Top