INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Cactus_lancering

NY C4 CACTUS - Den ultra-komfortable hatchback

Der er fart på hos Citroën. Kun lige er den rummelige crossover C3 Aircross lanceret i Danmark, og nu introduceres  den nye C4 Cactus, skarpt efterfuldt af en ny Berlingo og en C5 Aircross.

Med den nye C4 Cactus sender Citroën endnu en gang en unik bil på gaden, der skiller sig ud fra konkurrenterne og uden tvivl vil puste frisk luft i det meget traditionsrige hatchback segment.

Målet med denne bil er klart og tydeligt, at være klasseledende på komfort, naturligvis med det nye affjedringssystem, men også ved hjælp fra mærkets nye komfort-sæder samt en række systemer, der letter kørslen og dagligdagen.

Netop C4 Cactus er en meget speciel bil, ikke bare af udseende, men også af betydning for Citroën.

Citroën C4 Cactus var den første model på mærkets rejse ”tilbage til rødderne”, og den første model i den nye designstrategi med modet til igen virkelig at turde skille sig ud fra konkurrenterne.

Og der er ingen tvivl om, at C4 Cactus er helt sin egen, fyldt med en masse gennemtænkte og ikoniske løsninger samt store referencer til Citroëns originale værdisæt om vægtbesparende løsninger og komfort til alle.

Det er derfor heller ikke tilfældigt, at Citroën C4 Cactus bliver den første bil i Europa, der bliver udstyret med Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC), som giver fornemmelsen af det magiske flyvende tæppe, som Citroën tidligere har været så kendte for.

Den nye C4 Cactus er en rummelig hatchback, og er blevet opgraderet på såvel teknologi, køreegenskaber og komfort. Så ud over det nye affjedringssystem er modellen også den første med Citroëns nyudviklede Advanced Comfort Seats, der som en del af Citroën Advanced Comfort skal give ro og køreglæde for alle passagerer.

EN MODEL MED STOR BETYDNING FOR DANMARK.

I 2015 fik C4 Cactus Citroën tilbage på sejrsskamlen, da den blev den kåret Årets Bil i Danmark. Men den har også imponeret på salgslisterne, hvor den også i 2015 ubetinget var den mest solgte personbilsvan. Men i virkeligheden nok mest kendt for, at være den første model med de opsigtsvækkende Airbump®.

Nu er Cactus tilbage i en ny og moderne udgave, som den ultra-komfortable hatchback, og som nogen vil mene, er blevet lidt mere voksen – men uden at miste sit unikke design og særpræg. 

 

EN TRADITIONEL HATCHBACK - DER ER MEGET UTRADITIONEL

Ingen kan vist være uenige i, at C4 Cactus er helt sin egen. Som den botaniske navnesøster, så tør den stikke ud og stå alene, og ikke mindst ryste op i det ellers ultra-konventionelle hatchback-segmentet

Den nye brede og meget udtryksfulde front, de redesignede sider med en mindre og lavere version af de karakteristiske Airbump® samt den nemt genkendelige bagende med nye 3D-effekt-LED lygter viser tydeligt, at nok er det den nye model i klassen, men det gør den ikke bange for at være særlig og huske, hvor den kommer fra. C4 Cactus bygges på en opgraderet PF1 platform i Madrid, og med en akselafstand på 2.60 m og et relativt kort udhæng sikrer det kompakte dimensioner, en nem og agil håndtering og samtidig den forventede rummelighed.

Som vi kender det fra både C3 og C3 Aircross, så er valgmulighederne mange, og med 31 eksteriør muligheder med 9 forskellige farver til selve bilen og yderligere 2 farvepakker, så kan den kombineres og styles så kunderne kan udtrykke egen personlighed. Indvendigt giver den meget karakteristiske, lyse og anderledes kabine, en glad og humørfyldt stemning med en masse spændende funktionaliteter, raffinement og gennemtænkte detaljer. 

 

DEN ULTRA-KOMFORTABLE HATCHBACK: NÅR KOMFORT SKAL VÆRE TIL ALLE

Som det var skaberen André Citroëns vision, så skal bilen og komfort ikke være en luksusvare og uopnåelig for den almene familie. Den nye C4 Cactus tager sin arv seriøst og er på mange måder en hyldest til mærkets fader og de mange innovative features, som han allerede dengang, meget forud for sin tid, så som værende essentielle for god kørekomfort.

Tro mod mærkets DNA og via Citroën Advanced Comfort® programmet udnytter den nye C4 Cactus Citroëns knowhow og giver såvel fører og passagerer uforlignelig rejsekomfort. Formålet er, at gøre hver rejse mere behagelig og selskabelig ved at filtrere alle forstyrrelser væk. Som den første model i Europa kan den prale med det nye affjedringssystem Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC), der absorberer alle vejens ujævnheder og giver følelsen af at blive transporteret på det magiske flyvende tæppe. Ydermere er bilen, som den første i verden, udstyret med de nye Advanced Comfort sæder til at give maksimal sidde- og kørekomfort. Sidst men ikke mindst, så går C4 Cactus nye veje med hensyn til lydkomfort med omhyggelig lydisolering og akustik, dette skal give ikke bare fysisk men også mentalt velvære og køreglæde.

 

DEN NYE C4 CACTUS KORT FORTALT

Citroëns nye kompakte hatchback kombinerer enestående design og personlighed med komfort og rummelighed. Modellen har bevaret sin originalitet i form af det nemt genkendelige og organiske design, de mange unikke og gennemtænkte løsninger, der ikke bare skaber særpræg, men også præcis som det var skaberen André Citroëns vision, giver komfort, anvendelighed og skaber glæde for den almene befolkning.

Der er altså en tydelig rød tråd i historien, ikke mindst med de karakteristiske Airbump®, der dog kommer i en slankere og mere lavtplaceret version. Den ultra-komfortable hatchback tager trivsel til et helt nyt niveau, navnlig gennem det nyudviklede Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) affjedringssystem, der ses for første gang i Europa sammen med en verdenspremiere på de nye avancerede komfortable sæder samt den forstærkede akustiske isolering – hvilket gør den til et benchmark på komfort.

Top