INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

NYE BILTYPER OG KARROSSERITYPER FRA CITROËN

I mere end 100 år har Citroën skubbet til innovationsgrænserne og bilmarkedets standarder med hensyn til komfort, design, nyttig teknologi, ydelser og sikkerhed selvfølgelig, ... Og hvilken type bil er du til? En sedans markante elegance, en MPV's komfort, en bybils manøvredygtighed, en crossovers design eller en el-bils mange fordele... Se det udvidede Citroën modelprogram og find den biltype, der opfylder hele familiens daglige behov samt jeres transportønsker.

Monospace-citroen.jpg

Oplev komforten og den fleksible indretning, som gør Citroëns MPV ideel til de daglige køreture eller til familiens lange ferierejser.

Citadine-citroen.jpg

Det at køre i byen, smutte ind og ud mellem bilerne, manøvrere eller parkere bilen i byen bliver en sand barneleg med de bybiler, som Citroën har på sit modelprogram. Klar til at trodse byen?

berline-citroen.jpg

Skulpturelle linjer, stilfuld silhuet, topklasse interiør og enestående køreoplevelser... Oplev elegancen i Citroëns sedaner.

Compacte-citroen.jpg

Nyd godt af alsidigheden og komforten i Citroëns kompakte biler ved kørsel i byen eller på landevejen, alene eller sammen med familien. -

voiture-7-places-citroen.jpg

Nyd godt af den fleksible indretning, komforten og rummeligheden i en 7-sæders bil, som er ideel at køre på ferie i sammen med familien eller med venner.

Electrique-citroen.jpg

Lille bybil eller elektrisk varebil, Citroën tilbyder biler med dristig stil og 100% elektrisk motor for at øge kørekomforten.

Familiale-citroen.jpg

Du leder efter en familiebil, en stationcar eller en MPV?  5, 7 eller 9 sæder, se Citroëns modelprogram over familiebiler.

SUV-citroen.jpg

C4 Cactus, C4 Aircross... Oplev alt det dristige, stilen, komforten og det moderne design i Citroëns SUV'er.
-

Top