INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

Trafikpropper, trafik, myldretid, forsinkelser, bøder... Kan du genkende det? Gør livet mere enkelt og vind dyrbar tid med Citroëns modelprogram med bybiler. Citroën C1, Ny Citroën C3 og Citroën C-Zero er designet til bykørsel med deres moderne, kompakte og sprælske karrosserityper. At køre og manøvrere bilen i byen bliver det rene barnemad! Klar til at tage udfordringerne op i byjunglen?

Voiture-C1-Citadine.jpg

CITROËN C1

Et optimistisk design, en sympatisk personlighed, en dynamisk stil og kommer ind alle vegne! Citroën C1 understreger sit temperament og tiltrækker opmærksomheden ved første blik med sit moderne og moderigtige look. En bybil, der er designet til dine daglige ture og små usikkerhedsmomenter ved bykørsel.

NY CITROËN C3

Et frisk pust til de små bybiler! Ny Citroën C3 udstråler et optimistisk og moderne design, der levendegøres af farvede indsatser og grafiske komponenter som f.eks. Airbump® (afh. af model). Den meget udtryksfulde formgivning gør bilen letgenkendelig i sin klasse som bybil. Stil, styling, Citroën Advanced Comfort®, nye teknologier og ConnectedCAM Citroën™... Trods byen med Ny Citroën C3!
voiture-citadine-C3.jpg
Top