INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

Glem alt om tankstationer, støj og forurening. Tænk ansvarligt Skift til ren energi med en af Citroëns elbiler. Lille bybil, elbil som cabriolet eller varebil der er skræddersyet til bykørsel. Se de mange fordele ved elbiler: Kompakt, hurtig opladning, aktionsradius til de daglige ture... Et sandt koncentrat af teknologi og kreativitet som reaktion på morgendagens udfordringer allerede i dag! 

Elektrisk drivlinje

Moteur electrique voiture citroen

 

Nyd godt af en unik kørekomfort takket være en 100% elektrisk drivlinje. Din elbil er stille og let at manøvrere både, når du kører i byen og på landevejen. Da den kan komme op på en maks. hastighed på 130 km/t, glider din elbil fuldstændigt ind i bytrafikken og, med en aktionsradius på 150-170 km (afh. af model), er den også velegnet til lange ture. Citroëns elbiler har også en batterigaranti på 8 år eller 100.000 km.

 

Nem opladning

rechargement-voiture-electrique.jpg

 

Din Citroën elbil genoplades på få minutter vha. offentlige ladestationer, i hjemmet via et 230 volt strømudtag samt under kørsel takket være omdannelse af kinetisk energi under decelerations- og bremsefasen. Det er mere enkelt, mere rent og mere økonomisk.

Biler med elegant design

design-vehicules-electrique.jpg

Citroën har et stor udvalg af elbiler fra den lille dristige bybil til den komfortable varebil, der kan indrettes afh. af dit erhverv. Se det stilrene design til bykørsel på Citroën C-Zero, en avant-garde og ansvarlig bybil. På varebilssiden er det Citroën Berlingo Full Electric, der kan overraske dig med kabinens harmoni og dens store lastkapacitet, der er konstrueret til at imødekomme dine behov i forbindelse med udøvelsen af dit erhverv. Endelig er der Citroën E-Mehari, en moderne cabriolet; den moderne version og 100% elektrisk af den historiske model.

CITROËN E-MEHARI

IKKE TILGÆNGELIG I DANMARK Citroën E-Mehari er en cabriolet med 4 sæder og 100% elektrisk i en stil, den har arvet fra den mytiske Citroën Mehari. Udtryksfuldt udseende, smilende front, forlygter i to etager, optimistisk design, hæmningsløse runde former. Den smarteste cabriolet, som vil appellere til dem, der er til frihed, fest og ballade!
voiture-electrique-Mehari.jpg
Vehicule-electrique-Berlingo-Electric-utilitaire.jpg

CITROËN Berlingo Electric

IKKE TILGÆNGELIG I DANMARK Citroën Berlingo Electric er en varebil, der opfylder alle dine erhvervsmæssige behov. Udtryksfuld kølergitter, harmoniske linjer, skydedøre og stort lastrum. Se alliancen mellem det funktionelle og 100% elektrisk funktion!

CITROËN C-Zero

IKKE TILGÆNGELIG I DANMARK Let buet tagbue, store glasflader, lange og afrunde linjer. Se Citroën C-Zero, en 100% elbil med bystil. Citroën C-Zero kommer rundt overalt, fordi den er kompakt (kun 3,48 m) Det er ikke gået ud over rummeligheden med 4 rigtige sæder, mange opbevaringsmuligheder og bagagerum på 166 liter. En kompakt bil til bykørsel og små daglige ture!
voiture-electrique-czero.jpg
Top