INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

Oplev de kompakte Citroën-biler, fra den nye bybil Citroën C3 til Citroën C4, og ikke mindst Citroën C4 Cactus, samt deres beherskede proportioner til at tilpasse sig enhver kørselssituation, uden at det går ud over komforten, den praktiske indretning og alsidigheden. Til bykørsel og landevejskørsel skal du tænke kompakt for at slippe ånden fri.

 

 

voiture-compacte-nouvelle-citroen-c3.jpg

NY CITROËN C3

Leder du efter en bybil, som passer godt ind i nutiden? Oplev den nye Citroën C3 og proportionerne, der er udtænkt til at trodse bytrafikkens jungle! Sprudlende design, udtryksfuld formgivning, meget udstyr og hjælpefunktioner til kørslen... Citroën C3 er den perfekte kompakte bil til dit daglige byliv!

CITROËN C4 CACTUS

Citroën C4 Cactus forener stil, komfort og brugervenlighed. Airbump®, der er designet til bykørsel, beskytter din bil mod hverdagens småskrammer. Citroën C4 Cactus er også virkelig komfortabel med brede forsæder, gennemtænkte opbevaringsrum der er tilgængelige for alle passagerer, lys og indbydende kabine. Den ideelle kompakte bil til at klare en hvilken som helst kørselssituation!
voiture-compacte-citroen-c4-cactus
Top