INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

Til de daglige småture og de lange ferieture, ferie med hele familien eller ganske enkelt til at køre børnene til deres fritidsaktiviteter i weekenden... Tænk på Citroëns MPV-modeller og deres fleksible modulopbygning, der er til stor glæde for alle. Citroëns MPV'er - Citroën C3 Picasso, ny Citroën C4 Picasso og ny Grand C4 Picasso - har innovativ opbygning og design udvendigt og velvære, mange opbevaringsrum, komfort og modulopbygning indvendigt, uden at det går ud over køreglæde, sikkerhed eller kørselsoplevelser. 

Nye_billeder

CITROËN C4 SpaceTourer

C4 SpaceTourer er en moderne og modulopbygget MPV til hele familien: Intelligente teknologier, der hjælper dig under kørslen, køreglæde og komfort (Citroën Advanced Comfort®) samt effektive motorer og sikkerhed... Citroën C4 SpaceTourer er en invitation til at rejse og svaret på alle dine transportbehov.

CITROËN Grand C4 SpaceTourer

Citroën Grand C4 SpaceTourer er en MPV med 7 sæder, der er designet til at imødekomme enhver families daglige behov. Plads, mange opbevaringsrum, modulopbygning... Citroën Grand C4 SpaceTourer inviterer ligefrem til at tage afsted sammen med familie eller venner, uden at det går ud over førerens og passagerernes komfort og sikkerhed.
Nye_billeder
Top