INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

Hvad betyder Citroën Business Center?
Hos Citroën har vi en ambition om at levere markedets mest professionelle erhvervsrådgivning. Derfor har vi en række CITROËN BUSINESS CENTER - specialiseret rådgivning til danske erhvervskunder.

Uanset om flåden består af blot en enkelt varebil eller en lang række forskellige vare- og personbiler, så er certifikatet CITROËN BUSINESS CENTER et signal, som hjælper dig til at finde netop de forhandlere, der har specialiseret sig i at tilbyde erhvervskunder en bred vifte af kompetencer, finansieringsmuligheder og services.

Hvad kan Citroën Business Center tilbyde dig?
Hos CITROËN BUSINESS CENTER vil du altid blive tilbudt en grundig behovsvurdering i forbindelse med sammensætningen af din erhvervsbilsflåde. Sammen gennemgår vi din virksomheds kørselsmønster, anvendelsen af bilerne og specielle udstyrsbehov. Skal varebilernes lastrum indrettes med specialudstyr? Skal firmabilerne fungere som rullende kontorer med Bluetooth og WiFi?  CITROËN BUSINESS CENTER rådgiver dig om mulighederne. Og vi har altid et bredt udvalg af demobiler, du som erhvervskunde er velkommen til at prøvekøre.
 
Økonomi
Med CITROËN BUSINESS CENTER stiller vi en lang række af finansieringsmuligheder og serviceprodukter til rådighed for dig. Skal bilerne købes kontant, skal I lease eller ønsker I en anden form for finansieringsprofil? I fællesskab med vores erhvervsrådgiver får I sammensat præcis den løsning, der passer til jeres virksomheds ønsker. I den forbindelse rådgiver vi selvfølgelig også om muligheden for at integrere vores Citroën Service- og reparationsaftale. Det giver din virksomhed størst mulig tryghed, og bedst muligt overblik over de samlede omkostninger.

Tryghed og Tilgængelighed
Udover de 5 CITROËN BUSINESS CENTRE er du som Citroën-ejer med over 60 Citroën-værksteder i Danmark og over 7.000 Ctroën-forhandlere i Europa altid sikker på at være i nærheden af kompetent rådgivning. Skulle uheldet være ude, er det rart at vide, at din Citroën hurtigt kan komme under kyndig behandling hos folk, der ved, hvad de har med at gøre.

Originale reservedele og godkendte materialer er en selvfølge på et autoriseret Citroën-værksted. Citroëns mekanikere arbejder med Citroën-biler hver eneste dag og bliver løbende specialuddannet. For dig betyder det bedre kvalitet og større sikkerhed.

Og husk så i øvrigt, at du med CITROËN BUSINESS CENTER altid får en lånebil stillet til rådighed ved skadesarbejde. Med andre ord bliver det hele lidt mere bekvemt med CITROËN BUSINESS CENTER.

Find nærmste Citroën Business Center »

 

Top