[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

Citroën Erhverv og dig

Små og mellemstore virksomheder

Din bil er dit kontor

Selvstændige, erhvervskunder, taxichauffører, køreskoler, andre små og mellemstore virksomheder - alle erhvervsfolk har helt individuelle behov, hvad angår mobilitet. Alle Citroën forhandlere tilbyder en bred vifte af køretøjer til erhvervskunder, som er særligt tilpassede deres behov.

750x423_tpe_pme_pmi

Store virksomheder

Dine biler afspejler dig.

750x423_grands_comptes

En særlig Citroën Business kundeansvarlig står til rådighed med rådgivning og support til biludlejningsfirmaer, leasingvirksomheder og storkunder. De hjælper dig gerne med at skabe din helt egen, skræddersyede løsning.

Citroën Business-tjenester

Tjenesteydelser fra A til Å

De rigtige biler

747x322_vehicules_adaptes

En bred vifte med særlig fokus på erhvervskunder: Citroën Business-serien, DS Executive-serien, varebiler og firmabiler, specialkøretøjer eller alternative modeller... Citroën har et stort udvalg af køretøjer til mange forskellige anvendelser.

Skræddersyede tjenester

747x322_services_a_la_carte

Med en lang række tjenesteydelser sørger Citroën for, at dine køretøjer forbliver effektive, pålidelige og sikre. Sæt din lid til de faguddannede medarbejdere i Citroëns netværk. De tager hånd om det værdifulde redskab, som gør dig mobil i alle situationer og gennem mange år.

Skræddersyet finansiering

747x322_contrats_financement

Ud over de sædvanlige finansieringsløsninger (kredit, lejekøb, lejekontrakt) tilbyder Citroën også omfattende og skræddersyede løsninger, som kombinerer finansiering og skræddersyede tjenester (eftersyn, forsikring, tankkort osv.).

Top