[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:DA] [cle1: SECONDES Lang:DA]

Vil du være med til at gøre vores Citroën værksted endnu bedre, og endda få et gratis serviceeftersyn?

Vi stiller høje krav til vores autoriserede Citroën-værksteder, og vi skal derfor gennemføre værkstedstest landet over. Derfor har vi brug for din hjælp.

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig og din bil til vores værkstedstest, og så kan det være du er en af de heldige der bliver udtrukket til at deltage.

Hos Citroën arbejder vi efter fabriksafprøvede retningslinjer og serviceanvisninger, der sørger for at din bils sikkerhed og værdi opretholdes. Derfor skal vi med vores landsdækkende værkstedstest sikre at alle autoriserede Citroën-værksteder lever op til vores høje krav for et professionelt værksted, der bliver vurderet på både service og tekniske parametre. Som bilejer skal du derfor registrer, hvordan værkstedet håndterede dig som kunde under hele serviceforløbet.

Som tak for hjælpen får du et gratis serviceeftersyn til en værdi af 1.398,-


For at kunne udføre værkstedstesten skal vi bruge Citroën modeller med følgende specifikationer:

• Skal være en Citroën model
• Bilen skal være en privatbil uden leasingaftale og serviceabonnement
• Minimum 5 år fra første indregistreringsdato


Hvis du bliver udvalgt til testen, vil du blive kontaktet direkte af Teknologisk Institut 3-4 uger inden det tidspunkt, som du i formularen angiver som næste forventede servicetidspunkt. Teknologisk institut vil sætte dig ind i opgaven og fremsende et spørgeskema, som du skal udfylde undervejs i serviceforløbet.

Som tak for din deltagelse vil du få et gratis serviceeftersyn til en værdi af 1.398,- Det dækker skift af olie og oliefilter samt tjek af bilens vigtigste dele for evt. fejl. Du betaler kun for eventuelt ekstra arbejde ud over service. Du kan læse mere om Citroën Basisservice på www.citroen.dk

Bemærk at godtgørelsen for serviceeftersyn er en anden skattepligtig indtægt, dvs. du selv skal huske at indberette de 1.398,- i rubrik 15 til SKAT.
Er du ikke blevet kontaktet indenfor den nævnte periode, er du altid velkommen til at tilmelde dig næste gang din bil skal til service.

Venligst udfyld formularen herunder hvis du ønsker at deltage:

Citroën Danmark (ejet af K.W. Bruun Import A/S) behandler dine persondata i henhold til gældende lovgivning for håndtering af persondata. Vores legitime interesse samt formålet med indsamlingen er den ovennævnte værdstedstest og alle informationerne vil blive slettet efter testen er afsluttet, hvilket forventes at ske i løbet af 2019. Vi videregiver dine data til Teknologisk Institut, som kun bruger dine data til at udføre denne test, ifølge vores instruktion. Dine data bliver opbevaret sikkert og indenfor EU. Hvis du ønsker at bruge dine rettigheder som registreret, fx indsigt, blive slettet, få rettet dine data, gøre indsigelse mod behandling m.m., kan du skrive til samtykke@interdan.dk. Vi gør opmærksom på, at du altid kan klage til Datatilsynet – læs mere om hvordan på http://www.Datatilsynet.dk/forside

Top