[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:DA] [cle1: SECONDES Lang:DA]

DESIGN

SpaceTourer-Heliport

Drømmer du om en tur i det blå med hele familien? Med Citroën SpaceTourer ligger mulighederne for fødderne af dig! I vores mobile verden er det rart at kunne rejse i grupper, og her kan Citroën SpaceTourer være med til at lette hverdagen og give fleksibilitet. Med et flydende design, uden aggressivitet, får størrelsen den til at fremstå robust og giver en fornemmelse af tryghed.

STOR RUMMELIGHED

L2E
Hvad er hemmeligheden bag SpaceTourers charme? Store linjer, et gennemtrængende blik, smukke proportioner... Til at fuldende looket, fås SpaceTourer i 9 raffinerede farver: Sort Onyx, Blå Imperial, Grå Platinium, Grå Aluminium, Orange Tourmaline, Blue Lagoon, Sand og Hvid Banquise. Et udseende der vækker opsigt på ethvert gadehjørne! 

KØRELYS MED LYSDIODER

747x322_SpaceTourer_optiques.jpg

Det lodrette LED-kørelys er placeret i forlængelse af hjulbuerne. De er harmonisk integreret over tågeforlygterne, hvilket giver SpaceTourer et eventyrlystigt look. 

GLASFLADER & SKYDEDØR

747x322_SpaceTourer_PLC.jpg

SpaceTourer set fra siden viser pladsen i kabinen med den store skydedør og de store glasflader, der fremhæver den rummelige og indbydende kabine. Du er velkommen! 

BAGRUDE

SpaceTourer-Coffre

Bilens bagende, der er en kombination af stil og funktionalitet, afslører en stor bagklap, der får en til at tænke på rejser og indvendig rummelighed. Denne overflade med bløde linjer har en oplukkelig bagrude med skrå vinkler.

DEN ER STOR NOK TIL AT TAGE IMOD ENHVER UDFORDRING

SpaceTourer fås i tre længder (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m), herunder en kompakt model, der er helt ny i segmentet, kan rumme op til 9 personer. Hvem synes, at de bedste vans er de korteste, ikke sandt?
SpaceTourer_Tailles_Gif_V2.gif
597x597_Hauteur_SpaceTourer.jpg

1,90 M UNDER TAGET

Så der er ikke behov for at presse sig sammen! Med Citroën SpaceTourer er du sikker på at kunne komme ned i parkeringskældre. Uden at skrabe taget. Van'ens optimerede dimensioner (l: 4,60 - 5,30 m, b: 1,92 m, h: 1,90 m), sammen med et elektrohydraulisk styretøj og en vendediameter, der ligger mellem 11,30 m og 12,40 m, gør Citroën SpaceTourer til en bil, der er let at manøvrere, og som lever op til enhver families krav.

VELVÆRE

1500x646_V2_BienEtret.jpg

Den rummelige kabine i Citroën SpaceTourer er udviklet med henblik på luksus, hvor alle personer får den bedst mulig behandling. Køreture der tager lang tid, bilferier langt væk eller selv småture bliver afslappende og komfortable øjeblikke. 

INDBYDENDE INTERIØR

SpaceTourer-Confort

Sæderne er beklædt med bløde og varme materialer, der sikrer optimal sædekomfort. Passagererne på 2. og 3. sæderække oplever optimal velvære med de forskydelige og uafhængige sæder, med ryglæn der kan vippes, komfortable nakkestøtter og armlæn. Hvad med at give sig selv lov til at holde en lille siesta sammen med familien.

MERE STRØMLINET INSTRUMENTBORD

SpaceTourer-Tableau-de-bord

Instrumentbordet nyder godt af en placering, der gør det muligt for føreren at have alt inden for rækkevidde og synsvidde, så som instrumentgruppen med grafiske og moderne instrumentskiver, bilens 7" berøringsskærm, betjeningsknapperne til varmeanlægget, opbevaringsrummene, knapperne for åbning af de elektriske skydedøre, osv.

597x597_Famille_SpaceTourer.jpg

PLADS TIL HELE FAMILIEN

Lige fra den ældstes guitar til den yngstes løbehjul, alt kan være i en Citroën SpaceTourer og i dens mange opbevaringsrum (op til 74 liter. Dens forstærkede struktur kan modstå en belastning på op til 1.400 kg. Det gør det hele meget lettere, ikke?

SOM AT VÆRE DERHJEMME...

1500x646_Confort.jpg

En indbydende kabine, en høj kørestilling, forskydelige sæder, glastag, optimal kørekomfort og en gennemført støjdæmpning.

Selv når du kører bil, kan du føle dig hjemme.

Velkommen i din dagligstue på hjul!

KONGEN AF STILHED

Med den gennemførte støjdæmpning i SpaceTourer kan du køre med ro i sindet... Altså hvis man ikke lige medregner ungerne på bagsæderne! Kabinens interiør er designet sådan, at det giver en rolig og afslappende stemning. Med anvendelse af støjdæmpende materialer på karrosseriet og rundt om kabinen (tag, døre og klapper, instrumentbord, vognbund, osv.) og en tyk lamineret rude er det muligt at reducere støj og vibrationer.
1500x646_Silence.jpg

OVENIKØBET PANORAMA!

Med mange glasflader, skydedør og glastag kan du nyde et panorama, der gør, at alle småture bliver til et eventyr.
SpaceTourer-Toit-Vitre

INTELLIGENT TEKNOLOGI

1500x646_V3_Intelligence.jpg

Udover funktionerne, der er nyttige til daglig, såsom nøglefri adgang og start og motorstyrede skydedøre med håndfri funktion, fås Citroën SpaceTourer også med ny teknologi for at gøre din kørsel nemmere.

ÅBNER MED HÆNDERNE FULDE

SpaceTourer-ADML

Har du hænderne fulde? Det er intet problem: Skydedørene kan åbnes ved at stikke foden ind under hjørnet af bagkofangeren. Det er en stor fordel, når der for eksempel skal installeres en barnestol eller sædepude.

ALT FOR DIN SIKKERHED

747x322_régulateur_vitesse.jpg

Ved hjælp af bilens aktive fartpilot kan du tilpasse bilens hastighed efter den forankørende bil. Den aktive fartpilot kan reducere hastigheden ned til 20 km/t ved at nedsætte brændstoftilførslen.

747x322_Surveillance_Angle_Mort.jpg

Blindvinkelsystemet informerer dig om tilstedeværelse af et køretøj i de blinde vinkler med en orange diode i hjørnet af bakspejlet. Systemet består af 4 følere i for- og bagkofangerne og er aktivt mellem 12 og 140 km/t.

747x322_limite_vitesse.jpg

Dette system er en ægte nyhed og fungerer ved hjælp af et kamera anbragt øverst på forruden. Det giver føreren information om de gældende hastighedsgrænser. Når en hastighedstavle aflæses, kan du med et tryk på en knap acceptere den anbefalede hastighed. 

Mirror

Lytte til musik fra din smartphone eller finde din rute? Det er enkelt og intuitivt med Mirror Screen! Dine kompatible applikationer vises på din bils 7" berøringsskærm. Mirror Screen virker sammen med Apple CarPlay™ og MirrorLink®. Det er praktisk, ikke?

133_conso_685x295_SpaceTourer_.jpg

Tests bekræfter dette: Citroën SpaceTourer har segmentets bedste brændstofforbrug (Best in Class) med 5,1 l/100 km og kun 133 g/km CO2 (blandet brændstofforbrug på motortype BlueHDi 115 S&S 6-trins manuel gearkasse).

kml

De forskellige dieselmotorer, som Citroën SpaceTourer leveres med, gør det muligt at opnå nedenstående brændstofforbrug og CO2-udledninger ved blandet kørsel (i XS-længder):

- BlueHDi 95-motor med manuel gearkasse: 18,2 km/l og 144 g CO2/km
- BlueHDi 95 S&S-motor med ETG6: 19,2 km/l og 135 g CO2/km*
- BlueHDi 115 S&S-motor med manuel 6-trins-gearkasse: 19,6 km/l og 133 g CO2/km
- BlueHDi 150 S&S-motor med manuel 6-trins-gearkasse: 18,9 km/l og 139 g CO2/km
- BlueHDi 180 S&S-motor med EAT6: 17,2 km/l og 151 g CO2/km*

Top