INFORMATION IFM. COVID-19 (CORONA-VIRUS) CITROËN-FORHANDLERNE HAR STADIG ÅBENT OG FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

.

DESIGN

Ny SpaceTourer

Hvordan kan du forene familie og køreglæde? Den ligning har C4 SpaceTourer løst! Den nye version af den populære 5-sæders MPV læner sig stadig op ad sin forgængers unikke og letgenkendelige design, men er blevet både mere moderne og dynamisk. Det oprindelige design er blevet forfinet med nye Citroën-vinkler bag og en front, der giver Citroën C4 SpaceTourer et mere energisk udseende.

C4S_NY

Citroën C4 SpaceTourer's nye design er mere destinktivt end nogensiden før og med sin genkendelige lyssignatur er det en bil som bliver genkendt. Frontgrillen på Citroën C4 SpaceTourer bliver delt mellem bilens indfarve kofanger og de slanke forlygter moderne forlygter.

C4S_NY

Find kærligheden i Citroën C4 SpaceTourer ved at vælge den farve som passer dig og kombiner den med bilens sort Onyx tag og sidespejle. Denne nye option, som er tilgængelig med alle farver, vil give din bil en helt ny karakter.

FRONTEN

C4P

.

Den dynamiske og eksklusive front på C4 SpaceTourer giver bilen et elegant udtryk. Lyssignaturen i tre etager er blevet et symbol for Citroën. Kølergitteret er opdelt i to, adskilt af den indfarvede kofanger og de lange og smalle forlygter, der åbner bilens blik mod omverdenen.

16’’ FÆLGE

Tranche-3_2.jpg

.

For at komplementere den nye rige Lazuli Blue farve, har Citroen C4 SpaceTourer nu stilfulde sorte 16 " alufælge.

LOGO BAG

747x322_chevrons.jpg

.

Citroën-logoet bag er i højglans sort omkranset af krom, hvilket giver bilen et moderne touch og er i tråd med mærkets positionering. *Fås som tilbehør. (fra Citroën C4 Cactus).

KOMFORT

C4S_Interioer_Ny

Med Citroën C4 SpaceTourer illustrerer Citroën sin viden og kunnen inden for komfort. En invitation til at køre afsted, med eller uden familien, kombineret med en unik og smidig køreoplevelse og masser af lækkert og intuitivt udstyr.

INTELLIGENT TEKNOLOGI

7

Citroën C4 SpaceTourer er udstyret med en 7" Touch Screen og en 10" LCD-skærm, der kan styres uafhængigt af hinanden.

RARE OG BEHAGELIGE MATERIALER

RARE_MATERIALER

I kabinen modtages du af bløde og behagelige materialer. Instrumentbordet og dørpanelerne i Citroën C4 SpaceTourer har fået en specifik behandling, så de er ekstra et gennemført materialevalg.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

EN HELT NY KOMFORTOPLEVELSE

Citroën har udviklet et nyt koncept, der sikrer optimal komfort for alle passagerer i bilen. Konceptet kaldes Citroën Advanced Comfort®, og er baseret på nye tekniske og intelligente løsninger, der skal øge velværet for både krop og sjæl. Alle brugernes krav er taget i betragtning, hvilket bekræfter, at Citroën er modig og på forkant med udviklingen, når det gælder komfort. De fire hovedlinjer i konceptet bygger på: Behagelige materialer og blid akustik, praktisk indretning, fred og ro for sjælen samt intuitiv og nyttig teknologi.
Tranche-5.jpg
Graa Milazzo

MAKSIMAL RUMMELIGHED

Den gode plads i kabinen gør turen behagelig for alle. Du kan klappe passagerforsædet sammen og skabe en flad bund, så du kan transportere lange genstande. Der er mange opbevaringsmuligheder i Citroën C4 SpaceTourer. Foran er der et stort og ventileret handskerum, et centralt opbevaringsrum med jack- og USB-indgang samt et stort opbevaringsrum mellem forsæderne. Bagi er der adgang til to opbevaringsrum med klap i gulvet og netlommer* bag på forsæderne.

OPLEV OGSÅ CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

Grand C4 SpaceTourer indeholder alt det bedste af Citroëns knowhow inden for opbygning og teknologi. De dynamiske linjer og den karakteristiske lyssignatur for og bag udtrykker den unikke personlighed, og den komfortable kabine med fleksibel indretning sørger for, at din køreoplevelse bliver noget helt særligt.
GC4S_GIF

MILJØVENLIG KØREGLÆDE

EAT8-AUTOMATGEARKASSE

EAT8

For at opnå yderligere komfort og køreglæde fås Citroën C4 SpaceTourer nu med EAT8-gearkasse (Efficient Automatic Transmission 8). EAT8-automatgearkassen sikrer et optimeret gearskift og medfører et lavt brændstofforbrug og CO2-udslip.

MOTORER

Engine of the year 2018

Den 3-cylindrede PureTech 130 S&S EAT8- benzinmotor med direkte højtryksindsprøjtning og ny, højtydende turbo (240.000 omdr./min.), forener PureTech-benzinmotorens ydelse med EAT8-automatgearkassens ydeevne og sikrer derved en meget harmonisk kørsel. Den tilbyder markedets bedste forhold mellem lave motoromdrejninger og effekt: 95% af momentet er disponibelt mellem 1.500 og 3.500 omdr./min., hvilket sikrer optimal udnyttelse under alle forhold.

Top