INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Byg_din_bil

BYG DIN BIL

Ønsker du at bygge din egen bil, er det nu blevet nemmere end nogensinde før. Med vores konfigurator kan du nyde en fuld oplevelse af at bygge din egen bil fra start til slut. Se den endelige finansiering og bestil et tilbud eller book en prøvetur hos din valgte forhandler. Simpelt og nemt.

Citroën C3 Aircross, der er inspireret af C-Aircross konceptet, som blev afsløret i starten af 2017, fortsætter mærkets offensiv i SUV-segmentet og fremhæver selvfølgelig forskellen: En unik stil, der forener robusthed og originalitet i overensstemmelse med Citroëns DNA og SUV-segmentets grundlæggende elementer. Se den på video.

       

Modelbillede

NY GENERATION SUV

Citroën C3 Aircross skiller sig ud i SUV-segmentet via sin holdning, originalitet og friskhed. Dens stil forener robusthed med en følelse af sikkerhed takket være den høje motorhjelm, der fremhæves af de forkromede vinkler, som integrerer en helt særlig LED-lyssignatur*. Som sin forgænger Citroën C3 Picasso, er Citroën C3 Aircross kendetegnet ved at have særligt komfortabel indstigningshøjde og fås med et nedfældeligt splitbagsæde*, hvilket gør Citroën C3 Aircross til en utrolig alsidig SUV med en kørekomfort uden sidestykke.

*Afhænger af udstyrsniveau

NEM AT MANØVRERE I BYEN

C3-aircross_bak

Da den både er komfortabel ved bykørsel og på landevejen, forenkler Citroën C3 Aircross din hverdag. Med CITROËNS Active Safety Brake-teknologi*, vejstribealarm** og Coffee Break Alert kommer du nemt og sikkert frem til din destination, og ved bykørsel ledsager dens parkeringssensorer* og bakkamera* dine parkeringsmanøvrer via bilens 7" Touch Screen.

* Afhænger af udstyrsniveau

** Afhænger af udstyrsniveau / option

RUMMELIG & ULTRA FLEKSIBEL

Den høje og funktionelle opbygning af Citroën C3 Aircross giver den kategoriens bedste rummelighed og en siddekomfort ud over det sædvanlige. Takket være den høje opbygning og det længdejusterbare splitbagsæde*, er der både højt til loftet og masser af benplads til passagerne uden at det går ud over bilens praktiske anvendelsesmuligheder. Eksempelvis har Citroën C3 Aircross en bagagerumsvolumen på hele 410 liter, der kan udvides til hele 520 liter* med bagsæderne helt fremme.

* Afhænger af udstyrsniveau

Det viste interiør på billedet fås ikke i Danmark.

1500x646_Habitabilité_C3_Aircross_flou

ROBUST OG BESKYTTENDE DESIGN

520x264_C3_Aircross_design_protecteur

Citroën C3 Aircross har indtaget en helt særlig stilling i sit segment takket være den kraftfulde motorhjelm, der udstråler robusthed og imponerer med sin unikke lyssignatur i 2 etager. Forlygterne fremhæver bilens front og giver Citroën C3 Aircross en unik identitetssignatur samtidig med at bilens baglygter med 3D effekt, fremhæver bilens bredde skuldre og muskuløse design.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

1500x500_Citroen_Advanced_Comfort_flou

Citroën C3 Aircross nyder godt af CITROEN ADVANCED COMFORT® og giver dig optimal kørekomfort takket være programmet Citroën Advanced Comfort®* der har til formål at forvandle enhver tur til en helt særlig køreoplevelse. CITROEN ADVANCED COMFORT® skaber en boble i kabinen, hvor du er skærmet mod støj og vibrationer, og kombinerer den med en unik siddekomfort i absolut verdensklasse!

* Afhænger af udstyrsniveau

DIMENSIONER C3 AIRCROSS

Længde

4154 mm

Bredde

1756/1976 mm

Højde

1597/1637 mm

Bagagerumsplads

410 / 1289 m3

597x400_coffre_C3_Aircross

EN BAGAGERUMVOLUMEN
PÅ OP TIL 520 LITER

Med Citroën C3 Aircross behøver du ikke bekymre dig om du har plads til al din bagage! Citroën C3 Aircross har nemlig segmentets største bagagerumsvolumen og takket være den store bagklap og den lave læssekant er på- og aflæsningen let som leg. Bilens bagagerumsvolumen kan desuden øges fra 410 liter til 520 liter* uden at gå på kompromis med kørekomforten og antallet af siddepladser.

* Afhænger af udstyrsniveau

Panoramasoltag m. elektrisk solskærm

Citroën C3 Aircross er den første bil i Citroëns nye modelprogram der bliver lanceret med et stort panoramasoltag*, der giver et fantastisk lysindfald i kabinen og en dejlig følelse af velvære. Panoramasoltaget består af en glasoverflade, med en længde på knap 1 meter, hvis åbnefunktion og tilhørende solskærm, kan betjenes via 2 el-kontakter i loftets midterkonsol med henblik på regulere lysindfaldet i kabinen

* Afhænger af udstyrsniveau / option

HJÆLPEFUNKTIONER TIL KØRSLEN

funktioner

Citroën C3 Aircross sammenføjer en lang række intuitive teknologier, der giver sikkerhed og tryghed bag rattet, samt en masse hjælpefunktioner til kørslen, der giver dig en unik kørekomfort. Herunder, Active Safety Brake, vejstribealarm, Aut. fjern-/nærlys og en 7" Touch Screen, der er strategisk placeret i instrumentbordets midterkonsol. Disse hjælpefunktioner er med til at gøre alle ture i bilen mere sikre så du kan koncentrere dig om kørslen i ro og mag.

Top