INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Byg_din_bil

BYG DIN BIL

Ønsker du at bygge din egen bil, er det nu blevet nemmere end nogensinde før. Med vores konfigurator kan du nyde en fuld oplevelse af at bygge din egen bil fra start til slut. Se den endelige finansiering og bestil et tilbud eller book en prøvetur hos din valgte forhandler. Simpelt og nemt.
Progressiv Hydraulisk Affjedring™
Progressiv Hydraulisk Affjedring™

For at opnå ekstra højteknologisk komfort er den nye C4 Cactus udstyret med Progressive Hydraulic Cushions™. Denne affjedring gør det muligt at forudse bump og huller på vejen, og du vil få følelsen af at flyve hen over dem. Samtidig bevares karrosseriets stand og en exceptionel dynamik.

Sæder med Advanced Comfort teknologi
Sæder med Advanced Comfort teknologi

Innovativ forarbejdning der blander højdensitets-skum midt i sædet med en tyk teksturskum i overfladen, hvilket sikrer, at sædepuden er konstant blød.

Kabinens rummelighed
Kabinens rummelighed

Den nye C4 Cactus tilfører et frisk pust og originalitet til det kompakte hatchback-segment. Takket være dens rummelighed og udvendige dimensioner (længde 4,17 m og bredde 1,71 m) er den perfekt i både byen og på landet.

Lysforhold: Atermisk panoramaglastag
Lysforhold: Atermisk panoramaglastag

Passagererne i den nye Citroën C4 Cactus vil takket være det atermiske panoramaglastag opleve en behagelig rummelighed.

Citroën C4 Cactus - det seneste bud på en kompakt hatchback. Den markant ændrede C4 Cactus lever op til standarderne i segmentet med hensyn til teknologier og motortyper, men adskiller sig med sin unikke karakter og komfort.SE FILMEN MED DEN NYE C4 CACTUS

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

UDVENDIGT DESIGN

Citroën C4 Cactus overrasker i segmentet for kompakte hatchbacks med sin friskhed og sin originalitet. Citroën-universets grafiske elementer fremhæver den flydende linje på det enkle karrosseri: Airbumps® nederst på dørene, det ubrudte rudeparti, det flydende tag, forpartiet i to niveauer og den flotte 3D-lyssignatur i LED på bagpartiet. Citroën C4 Cactus fås i et hav af spændende farvekombinationer takket være de i alt 7 karrosserifarver og 3 farvepakker*, der kan kombineres på kryds og tværs.

*Option / Afhænger af udstyrsniveau

ULTRAKOMFORTABEL HATCHBACK

Citroën C4 Cactus udgør en større milepæl i programmet Citroën Advanced Comfort® fordi det er den første bil til at indføre Progressiv Hydraulisk Affjedring™ i Europa samt den første bil i verden der inkorporerer sæder med Advanced Comfort® teknologi*. C4 Cactus leverer således en unik kørselskomfort, som har været kendetegnet for Citroën siden tidernes morgen. Med en Citroën C4 Cactus er du således sikret en behagelig og afslappet køreoplevelse hver gang du sætter dig bag rattet.

 

* Option / Afhænger af udstyrsniveau

C4_Cactus_Int_Av_Gris_Paysage

EN UNIK KARAKTER MED ET DRISTIGT DESIGN

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré sur la jetée

Citroën C4 Cactus kommer med et organisk og flydende design med stærke grafiske elementer giver den en unik karakter:

  • Et svævende tag - takket være sammenkædningen af glasfladerne.
  • En profil med glidende overgang, som bl.a. tydeliggøres af de nye, smallere Airbumps® nederst på dørene og af beskyttelsen omkring hjulkasserne, der skaber større dynamik og optimal beskyttelse - især ved bykørsel.

Dens kompakte design og store akselafstand sikrer rummelighed, dynamik og manøvredygtighed både ved landevejskørsel og bykørsel.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Det nye, brede frontparti har igen integreret LED-kørelys i forlængelsen af vinklerne i hele bilens bredde. De aflange forlygter understreges af blanke, sorte indlæg, og den indfarvede kofanger med luftindtag i siderne er med til at skabe dynamik.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Hatchback-bagpartiet med indfarvet bagklap i glatte og rene linjer fremhæves af de nye 3D-baglygter med LED, og får bilen til at syne bredere og mere moderne.

DIMENSIONER

Længde

mm

Bredde

mm

Højde

mm

Bagagerumsplads

m3

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue CAC

Citroën er loyal over for sit DNA, men fornyer sig stadig konstant med henblik på at styrke køreoplevelsen og optimere komforten, og Citroën C4 Cactus er bestemt ikke nogen undtagelse! Takket være den Progressive Hydrauliske Affjedring™, er det nu blevet muligt for alle at opleve en ”flyvende tæppe” effekt når de kører bil og med den længe ventet verdenspremiere på Citroëns Advanced Comfort Seats®*, er du garanteret en optimal siddekomfort og helt unik køreoplevelse ud over det sædvanlige.

* Option / Afhænger af udstyrsniveau

Progressiv Hydraulisk Affjedring™

Citroën C4 Cactus er den første bil der bliver lanceret i Europa med Progressiv Hydraulisk Affjedring™. Systemet gør det ultrakomfortabelt at køre hen over bump og huller i vejen og skaber således hvad der bedst kan beskrives som en ”flyvende tæppe” effekt, hvor du nærmest får følelsen af at flyve hen over ujævnheder i vejen, samtidig med at karrosseriets stand og en exceptionel dynamik bevares.

Funktionsprincippet er enkelt. Mens en klassisk affjedring består af en støddæmper, en fjeder og et mekanisk stop, har det panteret affjedringssystem designet af Citroën, tilføjet yderligere to hydrauliske stop - et til udvidelse og et til komprimering.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

ADVANCED COMFORT SEAT®*

wild_grey

Citroën C4 Cactus byder dig som noget helt særligt velkommen til en verdenspremiere på den nyeste innovation fra programmet Citroën Advanced Comfort® nemlig Advanced Comfort Seats®. Sæderne, der blander højdensitets skum midt i sædet med en tyk teksturskum på overfladen, sikrer dig at sædepuden altid er blød og behagelig at sidde på.

* Option / Afhænger af udstyrsniveau

Komfort_3

Den innovative forarbejdning der er forbundet med fremstillingen af Advanced Comfort Seats® sikrer dig en optimal sidde- og kørekomfort som du vil glæde dig på både korte og lange køreture.

TEKNOLOGI

NYD TUREN MED RO I SINDET

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Citroën C4 Cactus kommer med et hav af tryghedsskabende hjælpefunktioner, som minimerer risikoen for ulykker under kørslen, samt nye opkoblingsmuligheder der gør det muligt for både fører og passagerer at koble sig på og bygge bro imellem Citroën C4 Cactus og deres digitale univers.

Active Safety Brake

For at reducere risici for kollision forfra bremser bilen automatisk for føreren, så snart bilen kører 5 km/t.

Uopmærksomhedsalarm

Hvis føreren bliver mindre opmærksom aktiveres alarmen, når der konstateres afvigelser i bilens kørselslinje i forhold til vejbanens markeringer på landeveje og motortrafikveje, hvis bilen kører 65 km/t.

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré

MOTORER

Miljøbevist køreglæde

Styrken, accelerationen og køreglæden er skærpet takket være kombinationen af et let og effektivt stel og de nyeste motorer. De seneste PureTech-benzinmotorer, der er også er kåret til årets motorer og BlueHDi-dieselmotorerne overholder den europæiske EURO6-norm, der stiler efter at reducere brændstofforbruget og udledningen af NOx. EAT6-gearkassen i kombination med PureTech-motor 110 S&S giver med hurtige gearskift et formidabelt flow og en optimal kørekomfort. Ny Citroën C4 Cactus fås også med PureTech 130 S&S manuel 6-trins gearkasse.
Top