INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Progressive Hydraulic Cushions™
Progressive Hydraulic Cushions™

For at opnå ekstra højteknologisk komfort er den nye C4 Cactus udstyret med Progressive Hydraulic Cushions™. Denne affjedring gør det muligt at forudse bump og huller på vejen, og du vil få følelsen af at flyve hen over dem. Samtidig bevares karrosseriets stand og en exceptionel dynamik.

Sæder med Advanced Comfort
Sæder med Advanced Comfort

Innovativ forarbejdning der blander højdensitets-skum midt i sædet med en tyk teksturskum i overfladen, hvilket sikrer, at sædepuden er konstant blød.

Kabinens rummelighed
Kabinens rummelighed

Den nye C4 Cactus tilfører et frisk pust og originalitet til det kompakte hatchback-segment. Takket være dens rummelighed og udvendige dimensioner (længde 4,17 m og bredde 1,71 m) er den perfekt i både byen og på landet.

Lysforhold: Atermisk panoramaglastag
Lysforhold: Atermisk panoramaglastag

Passagererne i den nye Citroën C4 Cactus vil takket være det atermiske panoramaglastag opleve en behagelig rummelighed.

Citroën C4 Cactus - det seneste bud på en kompakt hatchback. Den markant ændrede C4 Cactus lever op til standarderne i segmentet med hensyn til teknologier og motortyper, men adskiller sig med sin unikke karakter og komfort.SE FILMEN MED DEN NYE C4 CACTUS

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

UDVENDIGT DESIGN

"Den nye Citroën C4 Cactus overrasker i segmentet for kompakte hatchbacks med sin friskhed og originalitet. Citroën-universets typiske grafiske elementer fremhæver den flydende linje på det enkle karrosseri: Airbumps® nederst på dørene, det ubrudte rudeparti, det flydende tag, forpartiet i to niveauer og den store 3D-lyssignatur med LED på bagpartiet. Den nye C4 Cactus leveres i 31 kombinationer udvendigt baseret på 9 karrosserifarver og 4 farvepakker til de raffinerede ekstradetaljer."

ULTRAKOMFORTABEL HATCHBACK

Den nye Citroën C4 Cactus markerer en større milepæl i programmet Citroën Advanced Comfort® ved at indføre Progressiv Hydraulisk Affjedring™ i Europa samt med verdenspremiere på sæder med Advanced Comfort®. C4 Cactus leverer således en unik kørselskomfort, der er helt typisk for Citroën. Med de 9 hjælpefunktioner til kørslen samt de 2 opkoblingsteknologier, som bilen er udstyret med, bliver køreturen behagelig og afslappet.
C4_Cactus_Int_Av_Gris_Paysage

EN UNIK KARAKTER MED ET DRISTIGT DESIGN

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré sur la jetée

Den nye Citroën C4 Cactus kommer med et organisk og flydende design med stærke grafiske elementer, som markerer den unikke karakter:
. Et svævende tag - takket være sammenkædningen af glasfladerne.
. En profil med glidende overgang. Dette understreges af de nye, smallere Airbumps® nederst på dørene og af beskyttelserne på hjulkasserne, der skaber større dynamik og optimal beskyttelse - især ved bykørsel.

Dens kompakte størrelse og store akselafstand sikrer rummelighed, dynamik og manøvredygtighed både ved landevejskørsel og bykørsel.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Det nye, brede frontparti har igen integreret LED-kørelys i forlængelsen af vinklerne i hele bilens bredde. De aflange forlygter understreges af blanke, sorte indlæg, og den indfarvede kofanger med luftindtag i siderne er med til at skabe dynamik.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Hatchback-bagpartiet med indfarvet bagklap i glatte og rene linjer fremhæves af de nye 3D-baglygter med LED, og får bilen til at syne bredere og mere moderne.

DIMENSIONER

Længde

4170 mm

Bredde

1714/1979 mm

Højde

1480 mm

Bagagerumsplads

348 / 358 m3

PERSONLIG STYLING OG ELEGANCE

600x268-New-C4-Cactus-4-Pack-Colors

Den nye C4 Cactus kan udvendigt styles i 31 kombinationer baseret på:
. 9 karrosserifarver.
. 4 farvepakker med raffinerede detaljer: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White og Anodised Deep Red. Disse farverige områder, der står i kontrast til karrosserifarven, fremhæver bilens Airbumps® nederst på fordørene og på den nederste del af forkofangeren.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue CAC

Citroën er på en gang loyal over for sit DNA, og fornyer sig samtidig konstant for at forbedre bilkomforten. Den nye C4 Cactus giver fornyelse en helt ny dimension. Med den introduceres Progressiv Hydraulisk Affjedring™, der gør det mulgt for endnu flere at opleve den flyvende følelse. Samtidig er der verdenspremiere på sædetypen Advanced Comfort, der er garant for sædekomfort og unik kørselskomfort. Den nye C4 Cactus med den unikke personlighed er den ultrakomfortable hatchback, der vender op og ned på markedet for kompakte biler.

Progressiv Hydraulisk Affjedring™

Progressiv Hydraulisk Affjedring™ gør det komfortabelt at køre hen over bump og huller i vejen, som du nærmest får følelsen af at flyve hen over, samtidig med at karrosseriets stand og en exceptionel dynamik bevares.

Funktionsprincippet er enkelt. Mens en klassisk affjedring består af en støddæmper, en fjeder og et mekanisk stop, har de af Citroën udviklede affjedringer føjet yderligere to hydrauliske stop til systemet - et til udvidelse og et til komprimering.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

SÆDER MED ADVANCED COMFORT (Afhænger af udstyrsniveau)

C4_Cactus_Int_AV_Rouge

Innovativ forarbejdning, der blander højdensitets skum midt i sædet med tyk teksturskum i overfladen, hvilket konstant sikrer, at sædepuden er blød.

747x322_New_C4_Cactus_Femme_Confort

Den forarbejdning, der er forbundet med de brede og synligt komfortable sæder, leverer ultimativ kørselskomfort og den allerbedste komfort, som du vil glæde dig over på både korte og lange køreture.

 

TEKNOLOGI

NYD TUREN MED RO I SINDET

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Den nye Citroën C4 Cactus leveres med 9 tryghedsskabende hjælpefunktioner til at advare om risiko for en ulykke samt til at bekæmpe døsighed eller et øjebliks uopmærksomhed under kørslen.

Passagererne har 2 muligheder for at koble sig på og få forbindelse mellem deres digitale univers og deres bil. Forbliv logget på, udveksl oplysninger, navigér og slap af takket være teknologien Citroën Connect Nav: Mirror Screen med Apple Car Play™ og MirrorLink®.

Active Safety Brake

For at reducere risici for kollision forfra bremser bilen automatisk for føreren, så snart bilen kører 5 km/t.

Uopmærksomhedsalarm

Hvis føreren bliver mindre opmærksom aktiveres alarmen, når der konstateres afvigelser i bilens kørselslinje i forhold til vejbanens markeringer på landeveje og motortrafikveje, hvis bilen kører 65 km/t.

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré

MOTORER

Miljøbevist køreglæde

Styrken, accelerationen og køreglæden er skærpet takket være kombinationen af et let og effektivt stel og de nyeste motorer. De seneste PureTech-benzinmotorer, der er også er kåret til årets motorer og BlueHDi-dieselmotorerne overholder den europæiske EURO6-norm, der stiler efter at reducere brændstofforbruget og udledningen af NOx. EAT6-gearkassen i kombination med PureTech-motor 110 S&S giver med hurtige gearskift et formidabelt flow og en optimal kørekomfort. Ny Citroën C4 Cactus fås også med PureTech 130 S&S manuel 6-trins gearkasse.
Top