[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:DA] [cle1: SECONDES Lang:DA]

For Citroën tager varebilens historie sin begyndelse i det 20. århundrede. Berlingo stammer i lang linje fra C4 van, lanceret i 1928. I 1950 kommer den legendariske 2CV van på markedet - en 100% varebilsversion af kultmodellen 2CV.

I 1978 afløses 2 CV Van af Acadiane.

Det første store gennembrud sker i 1980'erne med den nye model, Citroën C15, som når at blive produceret i mere end 1,18 millioner eksemplarer i løbet af 22 år.

Den anden store revolution i slutningen af det 20. århundrede hedder Berlingo! Den allerførste generation, der lanceres i juli 1996, vender igen op og ned på stilkoderne ved at tilføre mere personlighed og komfort. Berlingo er en innovativ model på grund af sit særlige design, hvor kabine og varerum udgør en integreret helhed. Med tiden bliver navnet, Berlingo, synonym med betegnelsen for denne klasse.

New-Berlingo-Van-Award

SE VIDEO MED DEN NYE CITROËN BERLINGO VAN

Citroën - håndværkernes partner i mere end 100 år

Præcis som ved den internationale kåring, International Van Of The Year, løb Citroën Berlingo Van, afsted med sejren som Årest Varebil 2019.

For Citroën tager varebilens historie sin begyndelse i det 20. århundrede. Berlingo stammer i lang linje fra C4 Van, der blev lanceret i 1928. I 1950 kommer den legendariske 2 CV Van på markedet; en 100% varebilsversion af kultmodellen 2 CV.

I 1978 afløses 2 CV Van af Acadiane.

Det store gennembrud sker i 1980'erne med den nye mode, Citroën C15, som når at blive produceret i mere end 1,18 millioner eksemplarer i løbet af 22 år.

Den anden store revolution i slutningen af det 20. århundrede hedder Berlingo ! Den allerførste generation, der lanceres i juli 1996, vender igen op og ned på stilkoderne ved at tilføre mere personlighed og komfort. Berlingo er en innovativ model på grund af sit særlige design, hvor kabine og varerum udgør en integreret helhed. Med tiden bliver navnet Berlingo synonym med betegnelsen for denne klasse.

DESIGN

Berlingo-Van-Artiste

Den nye, robuste og solide Citroën Berlingo Van har et energisk udvendigt design med flydende og bløde linjer.


- Fronten er karakteristisk for Citroën og har også lighedstræk med den større Citroën Jumpy, der har en høj og kort motorhjelm og brede forlygter.
- Profilen har flydende linjer og smukt forarbejdede sider. Det er tydeligt, at der skjuler sig et praktisk og rummeligt varerum inde bagved.

CITROËN BERLINGO VAN KAN DET HELE !

Som din partner i dagligdagen opfylder den nye Citroën Berlingo Van dine særlige arbejdsmæssige behov ved altid at have en løsning til alle typer aktiviteter og anvendelser; herunder forskellige modelstørrelser, kabiner og varerumsindretninger. Desuden indeholder modelprogrammet 2 for-konfigurerede versioner: Worker / Driver
Showroom_Modeller

« Proffline » versionen er til dig som ikke vil gå på kompromis med udstyret. 

 • 8" Touchscreen Radio med Apple Carplay & mirrorscreen
 • Regn -og lyssensor med Magic Wash viskesystem
 • Fartpilot med farbegrænser
 • Lane Keep Assist
 • Active Emergency Brake 
 • Elektrisk håndbremse
 • Parkeringssensorer, bag
Showroom_Modeller

« Proffline+ » versionen er beregnet til virksomheder med medarbejdere, der har behov for at køre lange ture eller mange små byture.

 • Acoustic Pack med forbedret komfort og støjdæmpning
 • Pack Look med indfarvede kofangere, sidespejle og håndtag
 • Parkeringssensorer for og bag
 • Surround Rear Vision med kamera, bag samt til blinde vinkler 

Extenso® kabine

625x250-New-Berlingo-Van-Worker-charge

Extenso® kabinen kan indrettes efter behov og ønske. Der er er plads til 3 personer og mulighed for at øge lastlængde og -volumen.
Ved nedfældning af det yderste passagersæde opnås en lastlængde på 3 m i størrelse M og 3,4 m i størrelse XL.

625x250-New-Berlingo-Van-Cabi-Extenso

1 - Extenso® kabinen er forsynet med et 2-personers bænksæde, hvilket giver plads til 3 personer foran.


2 - Det midterste ryglæn kan nedfældes og fungere som mobilt kontor med en drejelig skriveplade. Under sædet findes et opbevaringsrum, der kan aflåses med hængelås.


3 - Når ydersædet er klappet op, frigøres der ekstra plads, hvilket er praktisk til transport af skrøbelig last. Bilens lastvolumen øges fra 3,3 til 3,8 m3 i størrelse M og fra 3,9 til 4,4 m3 i størrelse XL.

UDSTYR TIL ALLE FORMÅL

625x250-New-Berlingo-Van-Driver-Ouvrants

For at gøre det endnu lettere at laste og losse, uanset hvor bilen er parkeret, fås den nye Citroën Berlingo Van med:
- 1 eller 2 sideskydedøre med en optimeret åbningsbredde på 675 mm og en højde på 1072 mm
- sidehængslede 40/60 bagdøre med en åbningsgrad på 180°
- større bredde mellem de bageste hjulkasser

625x250-New-Berlingo-Van-Chargement

Den nye Citroën Berlingo Van har en lastvolumen på op til 4,4 m3 og en nyttelast på mellem 650 kg og 1000 kg. Overload-indikatoren informerer dig, hvis den maks.tilladte vægt overskrides.
Hverdagen bliver lettere med Pack Zone-pakken, der indeholder ekstra LED-belysning i varerummet, 4 ekstra fastsurringsringe og et 12V-stik.

KOMFORT OM BORD

625x300-New-Berlingo-Van-Confort

Den nye Citroën Berlingo Van absorberer ujævnheder i vejen under alle forhold. Den høje førerposition, særlig affjedring og god støjisolering sikrer optimal kørekomfort. Sæderne er perfekte til såvel høj og lav. De er forsynede med højdejustering, lændejustering og individuelt armlæn. Desuden fås sædevarme fås som option.


I det daglige vil du sætte stor pris på håndfri adgang & start, elektrisk parkeringsbremse og head up-display i farver, som er blandt de 20 førerhjælpefunktioner, du kan nyde godt af.

625x300-New-Berlingo-Van-Driver-Bureau-Mobile300x150-New-Berlingo-Van-Driver-Bureau-Mobile

Kabinen i den nye Citroën Berlingo Van er designet som et mobilt kontor, så du kan arbejde i bilen.

Din PC kan oplades via 220 V-stikket, og derefter opbevares i kabinens TopBox.
Som en ekstra, praktisk funktion kan du oplade din smartphone trådløst, og der er 2 USB-stik og 2 12 V-stik til din rådighed.

I Extenso® kabinen kan midtersædets ryglæn nedfældes, så der opnås en komfortabel skriveplads med drejelig skriveplade.

UDSTYR & NYTTIG TEKNOLOGI

1430x350-New-Berlingo-Van-TdB.jpg

Den nye Citroën Berlingo Van er spækket med nyttige teknologier, der er en stor hjælp i dagligdagen.

Den er funktionel og praktisk, men byder også på sikker og tryg kørsel. Som noget nyt i klassen er den forsynet med:

- 4 online teknologier herunder Citroën Connect Nav og Mirror Screen (Apple Car Play(TM) / Android Auto / Mirror Link®) eller trådløs opladning af smartphone

- 20 førerhjælpefunktioner

SURROUND REAR VISION

Den nye Citroën Berlingo Van byder på en innovativ funktion, der ikke før er set i varebiler: Surround Rear Vision, der giver det perfekte udsyn.
På en 5'' farveskærm på bakspejlets plads vises billeder fra 2 kameraer (et i passagersidespejlets sokkel og et over bagdørene).
Der vises 3 forskellige billeder:

- Overvågning af området bag bilen: Skærmen viser området langt bag bilen i bilens længdeakse, så føreren kan orientere sig bagud under kørslen (bakspejlsfunktion)

- Området langs bilens side: Skærmen viser området langs bilens side i passagersiden for at undgå blinde vinkler

- Bakkamera: Skærmen viser det nærmeste område bag bilen for at gøre det lettere at bakke

500x250-New-Berlingo-Van-SRV

ONLINE-NAVIGATION UDEN AT TAGE ØJNENE FRA VEJEN

625x300-New-Berlingo-Van-connect

Online 3D-navigationssystemet, Citroën Connect Nav, giver mulighed for at benytte stemmegenkendelse til styring af navigations-, telefon- og multimediefunktionerne, så det ikke er nødvendigt at tage øjnene fra vejen. I forbindelse med online tjenester, f.eks. TomTom Traffic, der er real-time trafikinfo, fås oplysninger om lokalisering, brændstofpriser, parkeringspladser og vejrudsigten.

Med Mirror Screen-funktionen kan du anvende din smartphones kompatible apps direkte på bilens 8'' touch-skærm.

PERFEKT VEJGREB

625x300-New-Berlingo-Van-Version-Worker-flaque

Den nye Citroën Berlingo Van med Grip Control inkl. Hill Assist Descent tilpasser forhjulenes vejgreb til det aktuelle underlag og holder en fast lav fart ved kørsel ned ad bakke, selv på stejle nedkørsler.  For at opnå større effektivitet suppleres denne teknologi - som findes i Byggepladspakken – af en stor frihøjde på 30 mm, en beskyttelsesplade under motoren og store hjul med en diameter på 690 mm og Mud & Snow dæk  samt et reservehjul af samme type som bilens andre hjul.

20 KØREASSISTANCE SYSTEMER


Motorer af nyeste generation

New-Berlingo-Van-Engines

En ny, lettere platform og effektive motorer sikrer dynamiske køreegenskaber, stor kørekomfort og lavere driftsomkostninger. HDi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S&S BVM, BlueHDi 130 S&S BVM6 og EAT8.
- 1 PureTech 110 S&S BVM6 benzinmotor bliver tilgængelig i løbet af 2019.

Den nyeste generation 8-trins automatgearkasse EAT8 "Efficient Automatic Transmission" med gearskiftegreb ved rattet sikrer komfortabel kørsel på lange distancer, men også på de mange små, daglige ture.

 

Top