Se indholdet

CITROËN SUV C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

En ny standard for komfort, plads og alsidighed er sat. Citroën SUV C5 Aircross plug-in hybrid er blevet opdateret og udstråler mere styrke og raffinement end nogensinde.

 

*Garantien på 3 år omfatter totalt 45.000 km.

SE FILMEN MED CITROËN SUV C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
 

DEN ULTIMATIVE SUV

Citroën SUV C5 Aircross plug-in hybrid er perfekt til enhver tur, som byder på flydende og dynamiske køreoplevelser.

  • Forbrændingsmotoren med 180 hestekræfter kombineret med el-motoren på 110 hestekræfter (81,2 kW) giver dig samlet 225 hestekræfter og et drejningsmoment på 360 Nm.
  • Du kan vælge mellem 3 køreindstillinger; El, Hybrid og Sport

Opdateringen af ​​Citroën SUV C5 Aircross omfatter både nye designfeatures på fronten, på baglygtelyssignaturen, alufælgene, ift. farve- og materialeudvalg, 10" Touch Screen*, midterkonsollen mv. Og udover uovertruffen afslapning, er du sikret både sikkerheds- og førerassistentsystemer samt Citroën-tilslutningsløsninger.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

CITROËN SUV C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID KAMPAGNER

Se varianter og priser

STILFULD OG DYNAMISK

En prestigefyldt personlighed

Citroën SUV C5 Aircross er blevet endnu mere selvsikker og dynamisk at se på. Samtidig syner den mere elegant og stilfuld end nogensinde.

Dens kabine har raffinerede farver og materialer, der forbedrer pladsen og øger komforten.

EN GOD FØLELSE

Den mest komfortable og alsidige SUV

Der er mange årsager til, at Citroën SUV C5 Aircross skiller sig ud i sit segment. Pladsen og alsidigheden er i top - og p.g.a. det innovative Citroën Advanced Comfort-program tåler den høje komfort enhver sammenligning.

TEKNOLOGIER & TJENESTER

Seneste generation af teknologi

Citroën SUV C5 Aircross byder på den seneste generation af køre- og connect-teknologier, som er med til at gøre køreturen endnu tryggere.

 

 

Tilknyttede tjenester

257_Connect_Nav
MyCitroën drive
Disse services giver information om trafik, ​​tankstationer, brændstofpriser, parkeringspladser m.m.
256_Connect_Play
MyCitroën play
Dette system er kompatibelt med Android Auto og Apple CarPlay™, og duplikerer kompatible apps fra din smartphone til bilens Touch Screen.
  • Bleu Eclipse
  • Blanc Nacré
  • Blanc Banquise
  • Gris Acier
  • Gris Platinum
  • Noir Perla Nera
Forfra
Bagfra

MOTOR

Plug-in hybrid

I plug-in hybrid versionen byder SUV C5 Aircross på optimal ydeevne. Den elektriske motor booster brændstofmotoren, så det tilsammen yder en effekt på 225 hestekræfter og når et drejningsmoment på 360 Nm. Du kan også vælge, at køre ​​100% elektrisk, hvilket er en fordel i centrum af byer. Eller du kan lade benzinmotoren tage over på de længere ture.