Se indholdet

NY CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

Elektrisk i hverdagen, brændstof når der er behov

Ny C5 X plug-in hybrid klarer både den daglige kørsel og de længere ture. Det er problemfrit og giver stor frihed at køre plug-in hybrid. Den nye Citroën C5 X plug-in hybrid er lig med højteknologisk og moderne, elektrisk mobilitet med stor komfort: Mobilitet i ë-komfort klasse. 
100% EFFEKTIV

Plug-in hybridkørsel er både dynamisk, rolig og glidende:

 • Effekten fra forbrændingsmotoren på 180 hestekræfter og elmotoren på 81,2 kW (110 hestekræfter) giver en kombineret effekt på 225 hestekræfter og et kombineret moment på 360 Nm.
 • 4 drive modes: Electric, Hybrid, Comfort og Sport.
 • Forbrug op til 76,9 km/L.
 • Optimeret forbrug ved daglig opladning.
 • I Brake mode indsamles der energi til batteriet i bremse- og decelerationsfaser.
 
ENKEL OG PRAKTISK OPLADNING HVER ENESTE DAG

Der er flere ladeløsninger til din nye Citroën C5 X plug-in hybrid:

 • Wall Box: Med et type 3 ladekabel, der kan købes som tilbehør, kan du lade fra 0 til 100% på 3,25 timer eller på 1,40 timer med en 7,4 kW onboard lader, der findes i de fleste varianter.
 • Standard stikkontakt: Batteriet oplades 100% på 7,05 timer med et type 2 ladekabel (nødkabel), der følger med bilen. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler dog, at du undgår at foretage den daglige opladning via ladekabler tilsluttet almindelige boligstikkontakter. Til daglig brug anbefales således et type 3 ladekabel.

 

Ladestanderne på 100 kW er ikke kompatible med Citroën C5 X plug-in hybrid.

 

Ë-KOMFORT I EN PLUG-IN HYBRIDBIL

Køreglæde

Støj og vibrationer i bilen er minimale, og for- og bagruden er laminerede for at beskytte mod støj fra vejen og omgivelserne. Om bord i den nye Citroën C5 X plug-in hybrid når køreoplevelsen nye højder ift. komfort og støjfri kørsel.

De to motorer forener deres kræfter og leverer en glidende kørsel. Den hurtige og effektive elektriske ë-EAT8 automatgearkasse sikrer optimale køreegenskaber med et moment, der er øjeblikkeligt tilgængeligt.

4 DRIVE MODES

Med vælgerknappen, der er placeret på midterkonsollen, kan du vælge en drive mode, der passer dig: Electric, Hybrid, Comfort eller Sport. Den aktive affjedring, Citroën Advanced Comfort®, tilpasser sig altid den aktuelle drive mode.
 • Electric: Bilen har en rækkevidde på op til 55 km, hvilket passer til mange brugeres daglige kørselsmønster.
 • Hybrid: Skiftet mellem elmotor og forbrændingsmotor sker automatisk, for at opnå optimal effektivitet.
 • Comfort: I hybridfunktion giver denne drive mode ekstra tilpasningsevne takket være det aktive affjedringssystem, Citroën Advanced Comfort®.
 • Sport: C5 X plug-in hybrid har en dynamisk motorydelse takket være elmotoren, som booster forbrændingsmotoren, så de samlet opnår en effekt på 225 hestekræfter. Det aktive affjedringssystem, Citroën Advanced Comfort®, bliver fastere for at opnå et bedre vejgreb.
 • NØGLEFAKTORER DER PÅVIRKER BILENS RÆKKEVIDDEN

  HASTIGHED
  Ved 130 km/t halveres rækkevidden i forhold til WLTP-værdierne. 
  TEMPERATUR
  Vejrforholdene og deres følgevirkninger (opvarmning eller afkøling af kabinen) har en indvirkning på batteriets rækkevidde. 
  KØRESTIL
  En jævn kørsel optimerer batteriets rækkevidde i din nye Citroën C5 X plug-in hybrid. 
  TRANSPORTERET LAST
  Kører du med boks eller andet på taget eller medbringer tung last, har det indvirkning på bilens forbrug. 

  SIMULER RÆKKEVIDDEN PÅ DIN NYE C5 X PLUG-IN HYBRID

  NEM OG ENKEL OPLADNING

  Ny Citroën C5 X plug-in hybrid er karakteriseret ved, at den er nem at oplade:
 • Ladekablerne opbevares i et særligt rum under bagagerumsbunden.
 • Ladeklappen ved bilens venstre bagende indeholder en lysdiode, der viser ladeprocedurens forløb, som også kan følges på My Citroën-appen.
 • Når bilen kører elektrisk kørsel, lyser en blå lampe i bakspejlet. Den er synlig udefra, så det er tydeligt, at der køres elkørsel. Dette er nyttigt i områder, f.eks. en bymidte, med begrænset kørsel for fossilbiler.
 • Ved hjælp af Touch Screen eller My Citroën-appen kan opladningen udskydes til et senere tidspunkt, når elprisen er lavere.
 • LADELØSNINGER

  Der er flere muligheder for opladning af din nye Citroën C5 X plug-in hybrid, både i byen og hjemme, afhængigt af dit behov:
 • Wall Box: Med et type 3 kabel, der kan købes som tilbehør, kan man lade fra 0 til 100% på 3,25 timer (16 A) eller på 1,40 timer (32 A) med en 7,4 kW onboard lader, der findes i de fleste varianter. Du kan få installeret en Wallbox hjemme hos dig selv.
 • Standard stikkontakt: Batteriet oplades 100% på 7,05 timer med et type 2 ladekabel (nødkabel), der følger med bilen. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler dog, at du undgår at foretage den daglige opladning via ladekabler tilsluttet almindelige boligstikkontakter. Til daglig brug anbefales således et type 3 ladekabel.
 • SIMULER OPLADNINGSTIDEN FOR DIN NYE C5 X PLUG-IN HYBRID

   

  INTUITIV INTERFACE

  Dedikerede skærme til C5 x plug-in hybrid

  I plug-in hybrid versionen er Citroën C5 X forsynet med skærme, tilpasset elektrisk kørsel:

  • Den digitale instrumentgruppe viser ladestanden eller batteriets rækkevidde, og giver adgang til effektindikatoren og energiflowet.
  • Touch-skærmen viser systemets funktioner, den tidsprogrammerede opladning af batteriet, for-klimatiseringen og konfigurationen af e-save funktionen, der gør det muligt at gemme elektricitet til elektrisk kørsel på et senere tidspunkt. Når C5 X plug-in hybrid er under opladning, viser skærmen f.eks. den resterende tid for komplet opladning af batteriet.

  ONLINE TJENESTER

  MyCitroën app

  Ved hjælp af MyCitroën-appen kan du via din smartphone se batteriets ladestand og den resterende rækkevidde i din nye Citroën C5 X plug-in hybrid samt programmere et dagligt opladningstidspunkt samt forklimatisering af kabinen.

  FIND KOMPATIBLE LADESTANDERE

  Rejs uden stres i ny Citroën C5 x plug-in hybrid

  Brug kortet til at lokalisere ladestandere, der er kompatible med din nye Citroën C5 X plug-in hybrid, og som er nær dig, eller som ligger på din køretur.