[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
1800x681_concept-car-citroen-survolt

Konceptbilen SURVOLT


SURVOLT

GLAMOURØS, GRÆNSEOVERSKRIDENDE OG HØJSPÆNDT

Survolt gør op med de vante forestillinger ved at forene luksus og haute couture med en rigtig racerbil, som ovenikøbet kører 100 % elektrisk.

DRISTIGE FARVER

Concept-car Citroën Survolt - Des couleurs osées

Survolt er to-farvet med en avanceret kombination af fuchsia og antracit grå, og dens formgivning giver et særligt spil mellem materialer og dimensioner. Karrosseriets hvælvede dele fremstår dels i en mat satineret overflade  dels i en blank lak. Farvevalget er et klart brud med de klassiske forestillinger inden for den maskuline motorsportsverden.

LINJER MED EN SÆRLIG SPÆNDING

Concept-car Citroën Survolt - Une silhouette contrastée

Designerne bag den kompakte Survolt har videreudviklet nogle af de designværdier, som er karakteristiske for motorsportens univers.

Det er en karakteristisk lav sportscoupé, men linjerne i Survolt danner kontrast mellem den rundede motorhjelm og de muskuløse skulpturelle sider på bilen. Bilens former fremhæves yderligere af de tydeligt markerede hjulkasser, som signalerer både høje præstationer og dynamiske køreoplevelser.

STÆRK PERSONLIGHED

De smalle vandrette forlygter på Survolt er inspireret af højtydende sportscoupéer, og de virker både dragende, og dybden i dem fremhæves af den særlige LED-signatur.

Bagenden på Survolt har en tilsvarende flot lygtesignatur, og som en uundværlig reference til motorsportens verden er bilen udstyret med en kraftig hækspoiler.

Concept-car Citroën Survolt - Une forte personnalité

RAFFINERET OG SPORTY KABINE

Survolt overskrider mange grænser i forhold til de klassiske konventioner for sportscoupéer.
Concept-car Citroën Survolt - Un univers fluide et technique

Flotte linjer og sporty komfort

Kabinen i Survolt forener to normalt diametralt modsatte universer, med luksus og komfort på den ene side og racing på den anden, og hertil en meget avanceret førerplads.
Alt er tænkt for at skabe et raffineret miljø for både fører og passager og for at give en helt unik køreoplevelse.

747x322_concept-car-citroen-survolt-cellule-flottante

Interiør med luksus og lys

Interiøret er opbygget som et skrin i glas, omsluttet af to store krombuer, og bearbejdet som var det et smykke, der er tale om.
De store glasflader giver masser af lys og fornemmelse af plads, som går langt ud over det en klassisk sportscoupé byder på.

GRÆNSEOVERSKRIDENDE

Concept-car Citroën Survolt - Une puissance et des sensations transcendées

Survolt er udstyret med en 100 % elektrisk drivlinje, som gør det muligt både at opnå toppræstationer og samtidig at tage hensyn til miljø og bæredygtighed.

Køreglæden og oplevelsen af de fine dynamiske egenskaber styrkes yderligere af den elektriske drivlinje, som jo udelader enhver form for motorstøj.

Tro mod sit slogan Créative Technologie giver Citroën med Survolt et nyt bud på fremtidens bil.

Top