[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Byg_din_bil

BYG DIN BIL

Ønsker du at bygge din egen bil, er det nu blevet nemmere end nogensinde før. Med vores konfigurator kan du nyde en fuld oplevelse af at bygge din egen bil fra start til slut. Se den endelige finansiering og bestil et tilbud eller book en prøvetur hos din valgte forhandler. Simpelt og nemt.

Citroën præsenterer den nye generation af ikoniske Berlingo. Med en kombination af sin forgængeres bedste styrker og et væld af nye, markante features. Den nye Citroën Berlingo er innovativ med hensyn til både design, kabineindretning og praktisk anvendelighed.

DESIGN

1430x350-New-Berlingo-Route-design.jpg

En markant og dristig karakter, en dynamisk silhuet, Airbump® og grafiske, farvede elementer. Den ikoniske familiebil har fået et nyt look.

650x500-New-Berlingo-ludospace-famille.jpg


DEN IKONISKE FAMILIEBIL

Den nye Citroën Berlingo er med sin robuste og unikke formgivning et frisk pust i familiebilssegmentet. Den er både sjov og praktisk at køre i og fås i 2 længder: Standard M er 4,4 m lang og den nye version XL er 4,75 m. Forfra adskiller den nye Berlingo sig ved markant med en højere og kortere motorhjelm, en front straks afslører bilens identitet, en iøjnefaldende lyssignatur i to niveauer og en fremrykket forrude, der giver mere plads og lysindfald. Den har fået monteret både tagbøjler og Airbump®, hvilket fremhæver dens robusthed samtidig med, at det beskytter karrosseriet.


24 KOMBINATIONSMULIGHEDER FOR EN PERSONLIG STYLING

Den nye Citroën Berlingo tilbyder et stort udvalg af udvendige lakfarver: Sand, Aqua Green, Grå Artense, Grå Platinium, Sort Onyx, Deep Blue, Rød Ardent og Hvid Banquise. Derudover kan du forstærke farvesignaturen med farvede punkter rundt om tågelygterne og på fenderlisterne. Du kan også vælge XTR-interiøret, som er let kendelig på sit limegrønne stof med orange bånd ved ryglænene. Indvendigt skiller den nye Berlingo sig ud med den hævede førerplads og sit stilrene instrumentbord, der giver plads til mange opbevaringsrum.
650x500-New-Berlingo-Sable-Perso.jpg

CITROËN BERLINGOS UDVIKLING

Den nye CITROËN BERLINGO FORANDRER SIG, og BLIVER STØRRE og mere FLEKSIBEL AT INDRETTE …

CITROËN ADVANCED COMFORT®

AVANCERET KABINEKOMFORT GIVER TRYGHED

VISUEL-4-K9-200-X-141

Den nye Citroën Berlingo passer perfekt ind i programmet Citroën Advanced Comfort®. Takket være den ultrakomfortable sædekvalitet og affjedring samt den effektive støjdæmpning vil du og dine passagerer få de ultimative køreoplevelser på hver eneste tur. Og på grund af de store glasflader hele vejen rundt er der meget lys i kabinen, hvor du kan tilføre ekstra lysindfald gennem det store panoramaglastag, der kan afskærmes med det elektriske solgardin.

SMARTE OBEVARINGRUM TIL ALLE

PHOTO 5 OK 200 X 141

Ny Citroën Berlingo, der er praktisk både ind- og udvendig, er utrolig let at komme ind og ud af på grund af de store skydedøre og bagklappen med den oplukkelige bagrude.

Med ny Citroën Berlingo får du stor rummelighed og mange indretningsmuligheder, da bagsæderne kan nedfældes i vognbunden. Bilens lastvolumen er på 775 liter i M-versionen og op til 1050 liter i XL-versionen.

Ny Citroën Berlingo har 186 liter opbevaringsrum, det ene mere flot eller mere smart end det andet, hvoraf Modutop® alene har 92 liter opbevaringsrum.

OPTIMAL INDRETNING

Bagsæderne kan nedfældes separat eller samlet i vognbunden, og er lette at tilpasse den ønskede indretning. Herved opnås en helt flad vognbund. Når passagerforsædet nedfældes i vognbunden foran, opnår du en lastvolumen på op til 4.000 liter og mere end 3 meters lastlængde (i str. XL). Bagtil har bagageskjuleren 2 positioner; en almindelig høj position og en midterposition, som giver mulighed for at inddele bagagerummet i flere rum. Den kan bære en last på 25 kg, der er let tilgængelig via den oplukkelige bagrude. Bagageskjuleren kan på praktisk vis opbevares bag sæderne på 2. sæderække.
plancher 1500

INTELLIGENT TEKNOLOGI

1430x350-New-Berlingo-TdB.jpg

For endnu større komfort og sikkerhed kan du få den nye Citroën Berlingo med op til 19 hjælpefunktioner til kørslen.

19 HJÆLPEFUNKTIONER TIL KØRSLEN

Kør med ro i sindet

650x500-New-Berlingo-Couple.jpg

Den nye Citroën Berlingo er forsynet med en lang række moderne teknologier, der er nyttige i det daglige og samtidig sikrer et højt sikkerhedsniveau og kørsel med ro i sindet.

Ekstra sikkerhed med 19 hjælpefunktioner

650x500-New-Berlingo-Sable-Route.jpg

Aktiv vejstribealarm, uopmærksomhedsalarm, blindvinkelsystem, udvidet skiltegenkendelse, automatisk nødopbremsning, bakkamera med Top Rear Vision m.fl.

Vær online med din 8" Touch Screen

650x500-New-Berlingo-Mirror-Screen.jpg

8" Touch Screen med Apple CarPlayTM

MOTORISATIONS K9 200X141

MOTORER

Den nye Berlingo kan fås med benzin- og dieselmotorer til al slags kørsel. De højtydende motorer af nyeste generation sikrer både et reduceret brændstofforbrug, en lav CO2-emission og dynamiske køreegenskaber. Berlingo fås også med den nye 8-trins automatgearkasse, der bidrager yderligere til kørekomforten.

PureTech-benzinmotor:
1,2L PureTech 110 hk MAN,

BlueHDi dieselmotorer:
1,5 BlueHDi 75 hk,
1,5 BlueHDi 100 hk,
1,5 BlueHDi 130 hk,
1,5 BlueHDi 130 hk m/8-trins automatgear

INTERESSERET I BERLINGO?

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker en prøvekørsel, at modtage et attraktivt tilbud eller høre mere om de mange muligheder for privatleasing og finansiering.

Top