[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Byg_din_bil

BYG DIN BIL

Ønsker du at bygge din egen bil, er det nu blevet nemmere end nogensinde før. Med vores konfigurator kan du nyde en fuld oplevelse af at bygge din egen bil fra start til slut. Se den endelige finansiering og bestil et tilbud eller book en prøvetur hos din valgte forhandler. Simpelt og nemt.

Citroën præsenterer Citroën SUV C5 Aircross. En fuldblods SUV med store hjul, et muskuløst og beskyttende design og en høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga. personligheden, de grafiske elementer og de mange muligheder for en personlig tilpasning. Citroën SUV C5 Aircross er den mest komfortable og mest fleksible i sit segment. Den har bl.a. klassens største bagagerumsvolumen (580 liter til 720 liter), 3 individuelle multifunktionelle bagsæder og så er den omfattet af Citroën Advanced Comfort® programmet, der inkluderer nyheder som fx Progressiv Hydraulisk AffjedringTM* og Advanced Comfort Seats®**

* Afhænger af motor / udstyrsniveau** Afhænger af udstyrsniveau / option

DESIGN

En udtryksfuld og dristig identitet

Citroën SUV C5 Aircross er 4,50 m lang og adskiller sig fra konkurrenterne ved at have en personlighed fuld af beslutsomhed og energi - uden at være aggressiv. Den frisker SUV-segmentet op med sin store og imponerende front, en høj motorhjelm og flotte grafiske elementer som fx Airbumps® og to-farvede tagbøjler. SUV Citroën C5 Aircross kan desuden fås med masse spændende udstyr, herunder Adaptiv fartpilot m. Highway Driver AssistTM* og et panoramasoltag**, der øger følelsen af velvære rummelighed takket være det fantastiske lysindfald. Vinduespartierne på den nye SUV Citroën C5 Aircross er forsynet med en forkromet signatur, som danner et "C", der signalerer plads og rummelighed, og skaber en "floating roof-top" effekt. Citroën SUV C5 Aircross, har desuden klassens største bagagerumsvolumen med 5 passagerer ombord (580 liter - 720 liter), hvilket gør den nye Citroën SUV C5 Aircross til den mest alsidige SUV i klassen.

*Afhænger af udstyrsniveau / option
**Option
Design2_CL.18.023.002_597X500

DESIGN

En kabine der byder på beskyttelse
og velvære

Kabinen i Citroën SUV C5 Aircross er rummelig og flot. Den kombinerer de store og flydende rum og bevarer samtidig fokus på funktionaliteten. Det robuste instrumentbord, hvor alt er placeret i vandret plan, har formstøbte bånd, der strækker sig over hele dets bredde.
I førersiden består instrumentgruppen af en 12" digital HD-skærm, der viser de udvalgte kørselsoplysninger i førerens synsfelt. Den brede og hoje midterkonsol, de omsluttende sæder hvis høje stilling giver et godt overblik over vejen samt farverne og materialerne, fuldender indtrykket af sikkerhed, velvære og raffinement i kabinen.
Showroom_Interior

HISTORIEN OM DEN NYE CITROËN SUV C5 AIRCROSS

Citroën SUV C5 Aircross er den nyeste bil i Citroëns modelprogram. Den er direkte inspireret af konceptbilen Citroen Aircross fra 2015 og fortsætter Citroëns SUV offensiv efter den succesfulde lancering af Citroën C3 aircross i 2017. Citroën lytter til kundeme: Inspired By You!

PERSONLIG STYLING

Til Citroën SUV C5 Aircross tilbydes du et stort udvalg af produkter til personlig styling Udvendigt er der en masse farvekombinationer baseret på 7 karrosserifarver Hvid Banquise, Sort Perla Nera, Grå Platinum, Grå Artense, Rød Volcano, Blå Tijuca og Hvid Perlemor, samt 3 farvepakker i sølv, hvid og rød. De udvendige farver kan desuden kombineres med et sort tag og den personlige styling forlænges inde i kabinen med 2 kabineindretninger, der med sit design refererer til klarhed, varme og raffinement.

Silica Grey-kabineindretningen

W11_C5A_Kabineindretning

Silica Grey-indretningen er elegant og stilren med sort gråt stofbetræk til sæderne samt forkromede detaljer på instrumentbordet og dørpanelerne.

Metropolitan grey-kabineindretning*

Metropolitan_Kabineindretning

Metropolitan Grey-indretningen spiller på det raffinerede: Sæder i præget grafit-farvet læder og grafit-farvet stof, lysegråt bånd øverst på sædernes ryglæn, grå konsol og gråt bånd på instrumentborde.

*Afhænger af udstyrsniveau / option

KOMFORT

Progressiv Hydraulisk Affjedring™*

Affjedringen i Citroën SUV C5 Aircross er en verdenspremiere fra Citroën! Dette unikke affjedringssystem dæmper bump fra ujævnheder og huller i vejen, så du får indtryk af at svæve hen over asfalten, samtidig med at bilens stabilitet og køredynamik bevares. Konventionel affjedring består af en støddæmper, en fjeder og et mekanisk stop, mens Progressiv Hydraulisk AffjedringTM også har hydraulisk stop i begge ender af støddæmperen: Et stop ved kompression (når støddæmperen sammentrykkes) og et stop ved returbevægelsen (når støddæmperen aflastes). Ved mindre ujævnheder arbejder fjeder og støddæmper sammen uden hydraulisk stop. Ved større ujævnheder arbejder fjeder og støddæmper sammen med de hydrauliske stop, som blidt og gradvist standser støddæmperbevægelsen. Derved undgås de pludselige stop, som kendes fra konventionelle støddæmpere. Resultatet er en køreoplevelse, der minder om et ”flyvende tæppe”, der bringer dig komfortabelt over alle slags ujævnheder i vejen.

*Afhænger af motor / udstyrsniveau

ACS_C5_Showroom

Advanced Comfort Seats®*

De brede og indbydende sæder i Citroën SUV C5 Aircross giver passagererne fornemmelsen af at sidde i en lænestol eller i en dagligstue på hjul. Sæderne er både bløde og faste takket være et 15 mm tykt skumlag. Forsæderne er udstyret med højdensitetsskum, så man undgår at de synker sammen efter flere timers kørsel samt højdejusterbare forsæder og nakkestøtter, der er justerbare i højden og dybden.

*Afhænger af udstyrsniveau / option

Modularite_18P26_747X400

Klassens mest fleksible SUV

Citroën SUV C5 Aircross skiller sig med sine tre individuelle bagsæder ud fra de andre i segmentet. Sæderne er lige brede, hvilket sikrer samme komfort for passageren i midten som for de øvrige passagerer. De kan skydes 150 mm frem eller tilbage, så det er muligt at ændre rummeligheden i kabinen eller bagagerummets volumen. De er nedfældelige og kan indstilles i 5 forskellige positioner. Bagagerumsbunden i to højder tillader, at de nedfældede sæder helt skjules, så man opnår en helt flad vognbund. Citroën SUV C5 Aircross har også utallige opbevaringsmuligheder som f.eks. midterarmlænet, der indeholder et stort kølet opbevaringsrum, handskerummet samt de store opbevaringsrum i dørene. Den er også udstyret med en stor kortlomme foran midterkonsollen - og heri finder du også den trådløse oplader til din smartphone.*

*Afhænger af udstyrsniveau

TEKNOLOGI

Seneste generation af teknologier

TechnologiesGal_CL.18.023.017_1500X500

Citroën SUV C5 Aircross tilbyder en bred vifte af kørehjælpesystemer, der oger sikkerheden, kabinekomforten og funktioner der letter kørslen under alle forhold.

Highway Driver assist

HIGHWAY DRIVE ASSIST*

Den Adaptive Fartpilot m. stop-funktion & Highway Driver Assist er det første skridt mod en selvkørende bil. Bilen overtager selv styringen af hastigheden, kørelinjen og bilens placering i vognbanen, og fordi systemet er koblet op til den Adaptive Fartpilot med Stop&Go* genstarter bilen automatisk afhængigt af den forankørende bil.

*Afhænger af udstyrsniveau / option

UDVIDET SKILTEGENKENDELSE

UDVIDET SKILTEGENKENDELSE*

Systemet genkender hastighedstavler og viser de aflæste hastighedsgrænser i instrumentgruppen. Denne hastighed kan derefter nemt vælges som hastighed for fartpiloten/hastighedsbegrænseren. Udover hastighedstavler registreres og videregives også information fra vejskilte med Fuld stop, Indkørsel forbudt og hastighedsbegrænsningers ophør.

*Afhænger af udstyrsniveau / option

Connectivite2_18.023.033_597X500

TEKNOLOGI

Et hav af online kommunikationsteknologier

Citroën SUV C5 Aircross stiller intuitive og avancerede systemer til rådighed for sine passagerer, så de kan opretholde forbindelse mellem deres digitale univers og deres bil Herunder en 8" Touch Screen*, der gør det muligt at indstille bilens parametre og giver adgang til multimediesystemet, telefonen, klimaanlægget*, Mirror-Screen* funktionen og navigationssystemet* m.m.

*Afhænger af udstyrsniveau / option

MOTORER

Ny automatgearkasse EAT8
Nye Euro 6.2-motorer

Citroën SUV C5 Aircross er udstyret med effektive og højtydende Euro 6.2-motorer af nyeste generation, som sikrer dig større køreglæde. Motorprogrammet består af 2 benzin versioner og 3 diesel versioner med hhv. 130 og 180 hk, der fâs med en manuel 6-trins gearkasse og den nye 8-trins automatgearkasser EAT8. Den nye EAT8 automatgearkasse sikrer dig en endnu bedre overgang mellem gearskiftet, takket være den optimerede moment-udveksling mellem motoren og gearkassen, og reducerer brændstofforbruget op til 7% sammenlignet med den tidligere EAT6 automatgearkasse.
BoiteEat8_18P17_597X500

INTERESSERET I SUV C5 AIRCROSS?

Top