[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

NY CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

ELEKTRICITET I HVERDAGEN, BRÆNDSTOF NÅR DER ER BEHOV

Ud over benzinversionen fås C5 X også i en plug-in hybrid version, der klarer både den daglige kørsel og de længere ture. Det er problemfrit og giver stor frihed at køre plug-in hybrid. Den nye Citroën C5 X plug-in hybrid er lig med højteknologisk og moderne, elektrisk mobilitet med stor komfort: Mobilitet i ë-komfort klasse. 

En kvindehånd på rattet i en Citroën C5 X

100 % EFFEKTIVT

Plug-in hybridkørsel er både dynamisk, rolig og glidende:

 • Effekten fra forbrændingsmotoren på 180 hk og elmotoren på 81,2 kW (110 hestekræfter) giver en kombineret effekt på 225 hestekræfter og et kombineret moment på 360 Nm.
 • 4 drive modes: Electric, Hybrid, Comfort og Sport.
 • Forbrug op til 76,9 km/L
 • Optimeret forbrug ved daglig opladning.
 • I Brake mode indsamles der energi til batteriet i bremse- og decelerationsfaser.
Citroën C5 X er under opladning via en Wall Box

ENKEL OG PRAKTISK OPLADNING HVER ENESTE DAG

Der er flere ladeløsninger til din nye Citroën C5 X plug-in hybrid:

 • Wall Box: Med et mode 3 ladekabel, der kan købes som tilbehør, kan du lade fra 0 til 100% på 3,25 timer eller på 1,40 timer med en 7,4 kW onboard lader, der findes i de fleste varianter.
 • Standard stikkontakt: Batteriet oplades 100% på 7,05 timer med et mode 2 ladekabel (nødkabel), der følger med bilen. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler dog, at du undgår at foretage den daglige opladning via ladekabler tilsluttet almindelige boligstikkontakter. Til daglig brug anbefales således et mode 3 ladekabel.

Ladestanderne på 100 kW er ikke kompatible med Citroën C5 X plug-in hybrid.

Mand i profil bag rattet i en Citroën C5 X

Ë-KOMFORT I EN PLUG-IN HYBRIDBIL

KØREGLÆDE

Støj og vibrationer i bilen er ikke-eksisterende, og for- og bagruden er laminerede for at beskytte mod støj fra vejen og omgivelserne. Om bord i den nye Citroën C5 X plug-in hybrid når køreoplevelsen nye højder ift. komfort og støjfri kørsel.

De to motorer forener deres kræfter og leverer en glidende kørsel. Den hurtige og effektive elektriske ë-EAT8 automatgearkasse sikrer optimale køreegenskaber med et moment, der er øjeblikkeligt tilgængeligt.

RÆKKEVIDDE

PRIMÆRE FAKTORER, DER INDVIRKER PÅ RÆKKEVIDDEN

Hastighedssymbol

HASTIGHED

Ved 130 km/t halveres rækkevidden i forhold til WLTP-værdierne.

Temperatursymbol

TEMPERATUR

Vejrforholdene og deres følgevirkninger (opvarmning eller afkøling af kabinen) har en indvirkning på batteriets rækkevidde.

Symbol for Kørestil

KØRESTIL

En jævn kørsel optimerer batteriets rækkevidde i din nye Citroën C5 X plug-in hybrid.

Symbol for Transporteret last

TRANSPORTERET LAST

Kører du med boks eller andet på taget eller medbringer tung last, har det indvirkning på bilens forbrug.

Citroën C5 X under opladning og ladeklap med lysdiode

NEM OG ENKEL OPLADNING

Ny Citroën C5 X plug-in hybrid er karakteriseret ved, at den er ekstremt nem at oplade:
 • Ladekablerne opbevares i et særligt rum under bagagerumsbunden.
 • Ladeklappen ved bilens venstre bagende indeholder en lysdiode, der viser ladeprocedurens forløb, som også kan følges på My Citroën appen.
 • Når bilen kører elektrisk kørsel, lyser en blå lampe i bakspejlet. Den er synlig udefra, så det er tydeligt, at der køres elkørsel. Dette er nyttigt i områder, f.eks. en bymidte, med begrænset kørsel for fossilbiler.
 • Ved hjælp af touch-skærmen eller My Citroën-appen kan opladningen udskydes til et senere tidspunkt, når elprisen er lavere.


 • LADELØSNINGER

  Der er flere muligheder for opladning af din nye Citroën C5 X plug-in hybrid, både i byen og hjemme, afhængigt af dit behov:
 • Wall Box: Med et mode 3 kabel, der kan købes som tilbehør, kan man lade fra 0 til 100% på 3,25 timer (16 A) eller på 1,40 timer (32 A) med en 7,4 kW onboard lader, der findes i de fleste varianter.
  Du kan få installeret en Wallbox hjemme hos dig selv.
 • Standard stikkontakt: Batteriet oplades 100% på 7,05 timer med et mode 2 ladekabel (nødkabel), der følger med bilen. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler dog, at du undgår at foretage den daglige opladning via ladekabler tilsluttet almindelige boligstikkontakter. Til daglig brug anbefales således et mode 3 ladekabel.
 • Citroën C5 X under opladning og ladeløsninger
  Drive mode-vælgerknap i Citroën C5 X

  4 DRIVE MODES

  Med vælgerknappen, der er placeret på midterkonsollen, kan du vælge en drive mode, der passer dig: Electric, Hybrid, Comfort eller Sport. Den aktive affjedring, Citroën Advanced Comfort®, tilpasser sig altid den aktuelle drive mode.
 • Electric: Bilen har en rækkevidde på op til 55 km, hvilket passer til mange brugeres daglige kørselsmønster.
 • Hybrid: Skiftet mellem elmotor og forbrændingsmotor sker automatisk, for at opnå optimal effektivitet.
 • Comfort: I hybridfunktion giver denne drive mode ekstra tilpasningsevne takket være det aktive affjedringssystem, Citroën Advanced Comfort®.
 • Sport: C5 X plug-in hybrid har en dynamisk motorydelse takket være elmotoren, som booster forbrændingsmotoren, så de samlet opnår en effekt på 225 hestekræfter. Det aktive affjedringssystem, Citroën Advanced Comfort®, bliver fastere for at opnå et bedre vejgreb.
 • INTUITIV INTERFACE

  I plug-in hybrid versionen er Citroën C5 X forsynet med skærme, tilpasset elektrisk kørsel:

  • Den digitale instrumentgruppe viser ladestanden eller batteriets rækkevidde, og giver adgang til effektindikatoren og energiflowet.
  • Touch-skærmen viser systemets funktioner, den tidsprogrammerede opladning af batteriet, for-klimatiseringen og konfigurationen af e-save funktionen, der gør det muligt at gemme elektricitet til elektrisk kørsel på et senere tidspunkt. Når C5 X plug-in hybrid er under opladning, viser skærmen f.eks. den resterende tid for komplet opladning af batteriet.
  C5X

  ONLINE TJENESTER

  Ved hjælp af My Citroën appen kan du via din smartphone se batteriets ladestand og den resterende rækkevidde i din nye Citroën C5 X plug-in hybrid samt programmere et dagligt opladningstidspunkt samt forklimatisering af kabinen.
  Top