[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Byg_din_bil

BYG DIN BIL

Ønsker du at bygge din egen bil, er det nu blevet nemmere end nogensinde før. Med vores konfigurator kan du nyde en fuld oplevelse af at bygge din egen bil fra start til slut. Se den endelige finansiering og bestil et tilbud eller book en prøvetur hos din valgte forhandler. Simpelt og nemt.

SILENT URBAN VEHICLE

Den er det første værk i vores offensiv inden for "Low Emission Vehicles", som vil medføre, at vi inden 2025 vil have et 100% elektrificeret modelprogram. Citroën SUV C5 Aircross plug-in hybrid forener alle fordelene ved 100% elektrisk kørsel til de daglige køreture og forbrændingsmotorens aktionsradius til de lange køreture.

Slider
Slider

OPLADNING

Du kan foretage en fuld opladning af batteriet i din nye SUV C5 Aircross HYBRID:

  • på ca. 4 timer via en Clever-ladeboks 

 

 

MOTORER

Ny 8-trins gearkasse

Showroom_billeder_Desktop

Den nye 8-trins gearkasse EAT8 fra PSA er blevet udviklet med optimeringen af gearskiftene og bremsefunktionen, som gør det muligt at genoplade batterierne ved at løfte foden fra pedalen.

DESIGN

Æstetiske detaljer

Showroom_billeder_Desktop

Citroën SUV C5 Aircross plug-in hybrid fastholder sin personlighed som værende kraftfuld, robust og energisk. En rigtig SUV med en stærk karakter. Dertil kommer de udvendige punkter i farven (Blue Anodise* blåt indlæg i forkofanger og Airbump®), der er specielt for plug-in hybrid-modellen. Desuden har den stylede ”H” logoer på de to forskærme samt et dekorativt ”hybrid” emblem på bagklappen.

* Option.

INFOTAINMENT

I den rummelige kabine har SUV C5 Aircross plug-in hybrid to specielle infotainment-systemer:

- En 12,3" digital instrumentgruppe*, der kan brugertilpasses til at vise alle hybridmodellens specielle oplysninger: Powermeter, aktionsradius i elektrisk funktion og med benzin, ladetid, ladehastighed eller køreprogrammer.

- En 8" Touch Screen, der giver adgang til kørselsoplysninger såsom styring af energistrømme eller forbrugsstatistikker.

- En funktionsvælger til at vælge et køreprogram: ELECTRIC, HYBRID eller SPORT*.

- Et bakspejl med anti-blændfunktion og uden indramning men med kontrollampe, der indikerer kørsel i elektrisk funktion: En blå lysdiode lyser, så du får mest muligt ud af at køre 100% elektrisk.

 

* Afhænger af udstyrsniveau.

Ë-KOMFORT

Komfort i elektrisk funktion

e-komfort

SUV C5 Aircross plug-in hybrid har netop beriget det i forvejen populære Citroën Advanced Comfort® program takket være de mange fordele der er forbundet med elmotoren: Støjsvag kørsel, flydende kørsel, øjeblikkelig ydeevne og en lav CO2-emissioner på kun 32 g/km.

SUV C5 Aircross plug-in hybrid kommer selvfølgelig også med det prestigefyldte affjedringssystem der i årevis har kendetegnet Citroën: Progressiv Hydraulisk Affjedring®. Affjedringssystemet forudser ujævnheder på vejen og tilpasser automatisk bilens affjedring så du følelsen af at flyve hen over vejen, samtidig med at karrosseriets stand og en exceptionel dynamik bevares. Derudover er Citroën SUV C5 Aircross plug-in hybrid udstyret med en multilink bagaksel, der sikrer en enestående retningsstabilitet.


Sieges_CL.19.030.19_747X400

Sæder med Citroën Advanced Comfort®*

Citroën SUV C5 Aircross plug-in hybrid er udstyret med brede sædepuder på både sæder og ryglæn. Designet er en kombination af højdensitetsskum som kerne og en overflade bestående af et 15 mm tykt lag teksturskum som giver både fører og passagerer en usædvanlig høj sidde- og kørekomfort.

* Afhænger af udstyrsniveau

Modularite_CL.19.030.021_20-10-2019

Klassens mest fleksible SUV

SUV C5 Aircross plug-in hybrid kan tilpasses enhver situation. Den har nemlig alt i alt 33 liter opbevaringsrum i kabinen samt et bemærkelsesværdigt bagagerumsvolumen, der kan variere mellem 460 liter og 600 liter.

Altid forbundet

RestezConnecte_CL.19.029.022_1500X400

SUV C5 Aircross plug-in hybrid er udstyret med brugervenlige teknologier som er med til at gøre dine køreture mere afslappende og forsyne dig med den optimale kørekomfort - herunder Apple Carplay*, Nøglefri adgang & start, Adaptiv fartpilot m. stopfunktion** og et 3D Navigationssystem som udover at vise fareonder og trafik i realtid også viser områder med ladestandere, samt bilens aktionsradius med fuld elektrisk funktion i forhold til batteriets ladetilstand.

* Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning.

** Option / Afhænger af udstyrsniveau.

VIDEOPRÆSENTATION

KIG NÆRMERE PÅ SUV C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Videoen er en generel beskrivelse af modellen og kan indeholde udstyr som ikke er tilgængelig i Danmark.

INTERESSERET I SUV C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID?

Top