[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Byg_din_bil

BYG DIN BIL

Ønsker du at bygge din egen bil, er det nu blevet nemmere end nogensinde før. Med vores konfigurator kan du nyde en fuld oplevelse af at bygge din egen bil fra start til slut. Se den endelige finansiering og bestil et tilbud eller book en prøvetur hos din valgte forhandler. Simpelt og nemt.

SILENT URBAN VEHICLE

Den er det første værk i vores offensiv inden for "Low Emission Vehicles", som vil medføre, at vi inden 2025 vil have et 100% elektrificeret modelprogram. SUV Citroën C5 Aircross plug-in hybrid forener alle fordelene ved 100% elektrisk kørsel til de daglige køreture og forbrændingsmotorens aktionsradius til de lange køreture.

Slider
Slider

OPLADNING

Du kan foretage en fuld opladning af batteriet i din nye C5 Aircross SUV HYBRID:

  • på ca. 4 timer via en Clever Wall box 

 

 

MOTORER

Ny 8-trins gearkasse

Showroom_billeder_Desktop

Den nye 8-trins gearkasse EAT8 er også blevet udviklet med optimeringen af gearskiftene og tilføjelsen af bremsefunktionen, som gør det muligt at genoplade batterierne ved at løfte foden fra pedalen.

Justér for at se hvor langt du kan kører på en opladning

Se her hvor langt din nye C5 Aircross plug-in hybrid kan kører baseret på forskellige inputs. 

 

DESIGN

Æstetiske detaljer

Showroom_billeder_Desktop

Ny SUV Citroën C5 Aircross plug-in hybrid fastholder sin personlighed som værende kraftfuld, robust og energisk. En rigtig SUV med en stærk karakter. Dertil kommer de udvendige punkter i farven (Blue Anodise blåt indlæg i forkofanger og Airbump®), der er specielt for plug-in hybrid-modellen. Desuden har den stylede logoer "H" på de to forskærme samt et emblem "hybrid".

INFOTAINMENT

I den rummelige kabine har SUV C5 Aircross plug-in hybrid to specielle infotainment-systemer:
- En 12,3" digital instrumentgruppe, der kan brugertilpasses til at vise alle hybridmodellens specielle oplysninger: Powermeter, aktionsradius i elektrisk funktion og med benzin, ladetid, ladehastighed eller køreprogrammer.
- En 8" Touch Screen, der giver adgang til kørselsoplysninger såsom styring af energistrømme eller forbrugsstatistikker.
- En funktionsvælger til at vælge et køreprogram: ELECTRIC, HYBRID eller SPORT.
- Et bakspejl med anti-blændfunktion og uden indramning men med kontrollampe, der indikerer kørsel i elektrisk funktion: En blå lysdiode lyser, så du får mest muligt ud af at køre 100% elektrisk.

Ë-KOMFORT

Komfort i elektrisk funktion

e-komfort

Ny SUV C5 Aircross plug-in hybrid har netop beriget programmet Citroën Advanced Comfort ® med yderligere trumfer forbundet med elmotoren: Støjsvag kørsel, flydende kørsel uden motorhuggen, øjeblikkelig ydeevne og CO²-emissioner på 39g*.
SUV C5 Aircross plug-in hybrid beholder selvfølgelig sin affjedring med progressive hydrauliske stop®, der gør det muligt at forudse bump og huller på vejen. Derved får du følelsen af at flyve hen over vejen, samtidig med at karrosseriets stand og en exceptionel dynamik bevares. Ny SUV C5 Aircross plug-in hybrid er udstyret med en multilink bagaksel, der sikrer en enestående retningsstabilitet.


*Estimerede, vejledende data, med forbehold for igangværende WLTP-typegodkendelse. Homologering i gang.

Sæder med Advanced Comfort

Sieges_CL.19.030.19_747X400

Ny SUV Citroën C5 Aircross plug-in hybrid er udstyret med sæder med brede sædepuder og ryglæn. Designet er en kombination af højdensitetsskum som kerne og en overflade bestående af et 15 mm tykt lag teksturskum som overflade. Udover sædevarme kan forsæderne også være udstyret med et multipunkts massagesystem.*

*Afhænger af udstyrsniveau 

Segmentets mest fleksible SUV

Modularite_CL.19.030.021_20-10-2019

Ny SUV C5 Aircross plug-in hybrid kan tilpasses enhver situation. Den har nemlig alt i alt 33 liter opbevaringsrum i kabinen samt et bemærkelsesværdigt bagagerumsvolumen, der kan variere mellem 460 liter og 600 liter.

TEKNOLOGIER

20 hjælpefunktioner til kørslen

Altid forbundet

RestezConnecte_CL.19.029.022_1500X400

Ny SUV C5 Aircross plug-in hybrid er udstyret med brugervenlige opkoblingssystemer. Connect Play tilbyder opkobling til Apple Carplay for at gøre dine køreture mere afslappende, også for passagererne. Ud over at have alle trumferne fra online navigation (visning af trafik i realtid, farezoner) er Connect Nav blevet specielt tilpasset til hybridmodellen og viser områder med ladestandere samt bilens aktionsradius med fuld elektrisk funktion i forhold til batteriets ladetilstand. 

INTERESSERET I C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID?

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker en prøvekørsel, at modtage et attraktivt tilbud eller høre mere om de mange muligheder for privatleasing og finansiering.

Top