[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

Privatleasing er en god løsning for dig, der kender din økonomi i leasingperioden, kører under 30.000 kilometer om året og ikke vil bekymre dig om salg og værditab.

Læs hvorfor og bliv klogere på hvordan du privatleaser herunder.

 

VI STÅR FOR GARANTI OG SERVICE PÅ BILEN

Der kan være mange bekymringer forbundet med et bilkøb, hvilket kan afholde en fra at købe en ny bil. For eksempel kan et servicebesøg blive dyrere, end du lige havde regnet med. En af de mange fordele ved at lease er, at du kan undgå disse bekymringer. Hos Citroën står vi for al garanti og service på bilen.

 

DU KAN VÆLGE MELLEM 10.000-30.000 KILOMETER OM ÅRET

Der er mange fordele ved at lease. Men det er vigtigt, at du kender dine kørselsbehov. Når du beslutter dig for at lease en bil, skal du nemlig fastsætte, hvor mange kilometer, du forventer at køre om året. Du kan vælge mellem 10.000-30.000 kilometer om året. Er du et sted i livet, hvor du har svært ved at vurdere, hvor mange kilometer, du har brug for at køre, kan det dog være, at privatleasing ikke er den optimale løsning for dig. For overskrider du det kilometerantal, der står i den indgåede aftale, kommer du til at betale ekstra for det overkørte antal. I så fald giver det måske bedre mening for dig at købe din Citroën. Hvis det er tilfældet, kan du se vores kampagner her.

 

INGEN BEKYMRINGER OM SALG OG VÆRDITAB

Ved privatleasing skal du hverken bruge tid på at få din bil solgt eller være bekymret for et værditab. Efter leasingperioden afleverer du blot bilen retur til din nærmeste Citroën-forhandler.

 

Saadan_privatleaser_du


TAG DET FØRSTE SKRIDT

HVILKEN CITROËN VIL DU LEASE?

SE PRIVATLEASINGTILBUD HERHAR DU SPØRGSMÅL TIL CITROËN PRIVATLEASING?

Vi har samlet en række svar på ofte stillede spørgsmål, som du kan se her.

Du er også velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Top