[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

Service- og reparationsaftale

Abonner på din service og slip for værkstedsregninger

Service-_og_reparationsaftale

En Citroën Service- og reparationsaftale giver dig det fulde overblik og et sikkert budget. Du betaler et fast, månedligt beløb og slipper til gengæld for uforudsete værkstedsregninger. Med en Citroën Service- og reparationsaftale er din bil nemlig dækket for serviceeftersyn og reparationer* i den aftalte periode. 

For at sikre optimal vedligeholdelse af din Citroën er det vigtigt, at du følger Citroëns retningslinjer for serviceeftersyn. Med en Service- og reparationsaftale er din Citroën i trygge hænder hos vores Citroën-teknikere. De sikrer, at din Citroën bliver passet og plejet efter fabrikkens forskrifter.

Aftalen kan tegnes op til 12 måneder fra bilens 1. indregistreringsdato. Prisen afhænger af, hvor lang tid og hvor mange km, du ønsker, aftalen skal dække.

*Se nærmere detaljer i kontraktbetingelser, herunder også visse undtagelser.

 

MODTAG TILBUD

FORDELE

 

 Du betaler et fast månedligt beløb, som dækker bilens serviceeftersyn, udskiftninger og reparationer af komponenter. 

Du kan frit vælge mellem alle autoriserede Citroën-værksteder i Danmark. Se oversigt over værksteder »


Din Citroën er altid i drifts- og sikkerhedsmæssig god stand. Desuden er du "forsikret" imod de fleste uforudsete omkostninger.


Arbejdet på din Citroën bliver altid foretaget af specialuddannede Citroën-teknikere med høj ekspertise, som bruger specialværktøjer og originale reservedele.


Du kan forvente en højere gensalgsværdi, når din bil altid er serviceret hos et autoriseret værksted og i henhold til Citroëns forskrifter.


Du får en lejebil ved serviceeftersyn.

Hvad omfatter en Citroën Service- og reparationsaftale?

•    Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de til enhver tid gældende forskrifter fra Citroën Danmark
•    Nødvendige reparationer til opfyldelse af vognens primære drift og trafiksikkerhed, herunder udgifter til arbejdsløn og reservedele – udført af et autoriseret Citroën værksted efter eget valg i Danmark
•    Aircondition / klimaanlæg ved fejl på anlæg
•    Lejebil ved serviceeftersyn
•    Udskiftning af pærer og viskerblade mellem service
•    Efterfyldning af motorolie, køler- og sprinklervæske mellem service
•    Citroën dyserens og AdBlue ved servicebesøg
•    Ekstra SommerHjul og VinterHjul (tilvalg mod merpris)

Hvad koster en aftale?

Prisen på din Citroën Service- og reparationsaftale afhænger af bilmodel, aftaleperiode og hvor langt du kører om året. I skemaet nedenfor kan du se nogle priseksempler. 

 

PRISEKSEMPLER

Model Aftaleperiode/samlet antal km Pris pr. md. inkl. moms
C3 Benzin 36 mdr./45.000 km 277,50 kr.
C3 Diesel 36 mdr./45.000 km 289,06 kr.
C5 Aircross Benzin 60 mdr./75.000 km 517,36 kr.
C5 Aircross Diesel 60 mdr./75.000 km 554,69 kr.
C5 Aircross Hybrid 60 mdr./75.000 km 639,06 kr.

Priseksemplerne er beregnet ud fra, at bilerne kører 15.000 km årligt. Du kan herudover tilvælge sommer- og vinterdæk i aftalen. Priserne er inklusiv moms.

Vil du modtage et tilbud eller har du spørgsmål?

GENERELLE BETINGELSER OG OPSIGELSE

Du kan læse de generelle betingelser for landsdækkende Citroën Service- og reparationsaftale her.

En Citroën Service- og reparationsaftale kan altid opsiges inden for løbende måned + 1 måned. Opsigelsen sendes enten via mail til Citroën Danmark på serviceaftaler@kwbruun.dk eller ved at udfylde denne formular.

 

Er din Citroën over 12 måneder?

Se dine muligheder herunder

Citroen_Vaerkstedskonto

Med Citroën Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Citroën-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

V2_Forsidemodul

Med det specielt udviklede BasisService 5+ eller BasisService 10+ betaler du udelukkende for det, din ældre bil har brug for. Samtidig har du garanti for, at arbejdet udføres af en uddannet Citroën-mekaniker, som kender din Citroën ned til den mindste skrue.

BasisService 5+ omfatter din Citroën, der er mellem 5 og 10 år. Fra den dag bilen fylder 10 år, er den omfattet af BasisService 10+.

*Tilbuddet gælder ikke varebiler.

Top