[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
80x80_Picto_Serenité_Scan_MyC.jpg

Større tryghed!
Ved at scanne de pågældende dele af bilen kan du med et klik finde de oplysninger, du søger, og kun dem. Du spilder ikke længere tid på at lede efter en side eller læse igennem en indholdsfortegnelse takket være Scan MyCitroën.

80x80_Picto_Facilite_Scan_MyC.jpg

Meget nemmere!
Applikationens navigation er meget intuitiv. Applikationen husker de dele af bilen, der tidligere er scannet, og giver hurtig adgang til dem. Der er en direkte genvej til forklaringen af kontrollamperne (fjernlys, afviserblink, tågelygter osv.), så det er nemt og hurtigt at forstå instrumentbordet.

Funktionerne

Scan

Dokumentation

Mine scanninger

Kontrollamper

Scan

Med din mobiltelefons kamera kan du pege på og vælge de dele af bilen, som du vil vide mere om. Applikationen identificerer automatisk de visualiserede dele: Hver del af bilen, som er beskrevet i den originale, digitale dokumentation, kan scannes med Scan MyCitroën.

750x423_Scanner_LinkMyCitroen.jpg

Dokumentation

750x423_Documentation_LinkMyCitroen.jpg

Hvis du ikke ønsker at bruge “Scan”-funktionen, kan du i stedet bruge en manuel, illustreret indholdsfortegnelse, som garanterer hurtig adgang til de informationer, du søger.

Mine scanninger

Du kan finde dine tidligere scanninger i denne rubrik. Denne historik kan være yderst praktisk, hvis du vil se de samme informationer flere gange.

750x423_MesScans_LinkMyCitroen.jpg

Kontrollamper

Der er en direkte genvej til forklaringen af kontrollamperne i din CITROËN i Scan MyCitroën-applikationsmenuen. Denne rubrik viser kontrollampen, hvad den betyder og eventuelt de første råd, du skal følge i tilfælde af advarsel.

750x423_TemoinsLumineux_LinkMyCitroen.jpg
Top