[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

Siden 1919 har Citroën vist mod og en urokkelig menneskelig forståelse hele vejen op igennem historien. Med en historie på snart 100 år og sine mere end 300 bilmodeller, hvoraf nogle har gjort et uudsletteligt indtryk på bilindustrien, er Citroën i alles hjerter. Vi inviterer dig ind i denne fantastiske bilhistorie, som blev indledt af det visionære geni André Citroën.

597x400_2colonnes_mixtes_portrait.jpg

CITROËNS INTERAKTIVE MUSEUM

Er du klar til en rejse gennem tiden? Med Citroën Origins, tag en 360° udvendig og indvendig gennemgang af mere end 50 ikoniske modeller, der har gjort Citroën legendarisk. Fra vintage biler som Type A til de modeller, som er mærkets styrke i dag lige fra vores racerbiler til vores konceptbiler. Se alle de ikoniske biler, som skriver Citroën ind i historien og, som spreder lys for fremtiden.

ALT OM CITROËNS HISTORIE

Oplev kronologien i snart 100 års Citroën-historie: Vigtigste datoer og industrielle milepæle, bilmodeller som har gjort historie, og reklamesagaer som er gået i folks hjerter. Den menneskelige faktor har altid været og vil altid være den vigtigste kilde til inspiration for mærket. Derfor er Citroën også altid en afspejling af sin samtid.
visuel_histoire.jpg

CONSERVATOIRE CITROËN

.

Fra 1919 til vore dage, Citroën har skabt en bilarv uden sidestykke. En arv, der bevares af Konservatoriet i  Aulnay-sous-bois, der er et fysisk museum, som rummer en af de største bilsamlinger i verden med mere end 400 historiske modeller.


Ikke at forglemme de industrielle og kommercielle arkiver, der opridser mærkets symbolske historie.

 

Gif-Animé.gif
Top