Se indholdet

KONCEPTBILEN CXPERIENCE

På efterårets store biludstilling i Paris 2016 løfter Citroën sløret for konceptbilen CXPERIENCE, der på bedste vis illustrerer ånden “Be Different, Feel good”. Det unikke design og de aerodynamiske linjer sætter nye standarder for en sedan i premium-segmentet... Og det ses også i kabinen, hvor komforten er i fokus!
Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
 

VANDRETTE LINJER

Med CXPERIENCE udtrykker Citroën på fornemmeste vis ånden "Be different, feel good”. Konceptbilen er 4,85 m lang, 2 m bred og blot 1,37 m høj, hvilket illustrerer Citroëns ønske om at skille sig ud i premium-segmentet for store sedan-modeller.

 

Vinklerne og de dobbelte kromlister strækker sig helt ud til lygterne, hvilket fremhæver bilens bredde. Der er gjort særligt meget ud de V-formede lygter, der giver bilen et hightech look, som understreges af de 3 mm brede lameller, der huser blinklysene.

INTERIØR MED MODERNE TOUCH

Interiøret i CXPERIENCE låner elementer fra arkitekturens og boligindretningens verden. Et innovativt design både hvad angår formgivningen og de rene linjer, lige fra sæderne til instrumentbordet. Materialer er i bedste kvalitet og i moderne og forfriskende gule farvetoner.

 

 

DESIGNSÆDER

Alle sæder i CXPERIENCE er udviklet med stor omhu og med varmt og blødt betræk. Ligesom instrumentbordet er bagsiden af sæderyggene udført i et elegant lyst træmateriale, der skaber harmoni og et arkitektonisk udtryk.

PROGRAMMET CITROËN ADVANCED COMFORT

Hvad er ønsket for programmet CITROËN ADVANCED COMFORT? At der i selv udviklingen af alle bilens komponenter er fokus på velvære og høj komfort for den enkelte bruger af bilen. Komfort i forhold til lyd og lys, kvalitetssæder, hjemlig stemning, brugervenlighed, afslappet og behagelig stemning samt kørselskomfort..... CXPERIENCE er designet til at være en ægte boble af velvære for alle passagerer! Konceptet skiller sig desuden ud med en intuitiv brugergrænseflade, der er udviklet med det formål at gøre det nemt for fører og passagerer at dele og udveksle information via deres digitale univers.

MERE DIALOG, MERE DELING

CXPERIENCE er indbydende, behagelig og fuldt opkoblet... Et intuitivt brugerinterface, der er udviklet for at sikre den digitale forbindelse mellem fører og passagerer.

Den store 19" touch screen i 16/3 format med online tjenester, smartphone, tablet og en helt ny app, Share with U, der gør det muligt at dele alle typer filer (musik, spil, video ... ) med sine rejsekompagnoner.

HYBRIDTEKNOLOGI I XPÉRIENCE

Og fordi bilkomfort først og fremmest handler om køreglæde, placerer  CXPERIENCE teknologien til gavn for køreoplevelsen. Plug-in hybrid drivlinjen kombinerer produktivitet og effektivitet, der på lang sigt giver fantastiske dynamiske egenskaber takket være benzinmotoren med en effekt på mellem 150 og 200 hk og el-motoren, der generer 80 kW.

CXPERIENCE CONCEPT kan også køre  100% elektrisk med en rækkevidde på 60 km ved bykørsel og reducere brændstofforbruget ved at veksle mellem de to energikilder. På motorvej kan den samlede effekt af begge motorer nå op til 300 hk., og bilen kan således snildt konkurrere med de største sedan-modeller.