Se indholdet

CITROËNS MOBILITETSVISION

Genopfundet bymobilitet

Med Citroën Autonomous Mobility Vision vil Citroën forsøge at strømline byen og gøre den mere behagelig og mere menneskelig.
Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
 

THE URBAN COLLËCTIF

Citroën, accor og jcdecaux forestiller sig sammen fremtiden med bymobilitet for alle

For at sætte fornøjelse og service tilbage i hjertet af mobilitet i byen har Citroën, Accor og JCDecaux dannet et visionært kollektiv: The Urban Collëctif. Fra denne forening blev et helt nyt koncept for mobilitet født, illustreret af The Citroën Skate, en teknologisk platform for mobilitet, forbundet med 3 Pods, der tilbyder 3 nye og dedikerede tjenester: Sofitel En Voyage, Pullman Power Fitness og JCDecaux City Provider.
Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
 

SOFITEL EN VOYAGE

Premium og eksklusiv service

Pod Sofitel En Voyage er et arkitektonisk parallelepipedum af glas og intarsia med en privat atmosfære og åben udadtil.
CITROËN X ACCORD

Hyggelig og raffineret plads

Pod Sofitel En Voyage kan transportere to til tre personer ombord under exceptionelle forhold med hensyn til komfort og service. Gæster kan nyde Sofitel-hotellers unikke gæstfrihedsoplevelse under hele deres ophold, på hotellet, men også mens de kører rundt i byen: en sofistikeret transportoplevelse i "fransk stil".

PULLMAN POWER FITNESS

En ny måde at lave sport

Pullman Power Fitness Pod tilbyder en unik oplevelse med symbiosen mellem sport, musik og lys.
CITROËN X ACCORD

Futuristisk atmosfære

Pullman Power Fitness Pod har en usædvanlig glasboble, der er både mørk og lys. En digital coach via den holografiske skærm gør det muligt for atleten at blive opmuntret, mens han bevarer udsynet til det ydre miljø, men også at blive informeret, få information om sin køretur og blive underholdt under sin cardio-session. Den indsats, der ydes på cyklen eller romaskinen, hjælper også med at regenerere The Citroën Skates batterier.

JCDECAUX CITY PROVIDER

Innovativ urban mobilitetsservice tilgængelig for alle

JCDecaux City Provider Pod er en udvidelse af traditionel offentlig transport og er et mobilt busskur, der revolutionerer den offentlige transport i bymidter.
CITROËN X JCDECAUX

Tidløst design der tilbyder komfort og plads ombord

JCDecaux City Provider Pod har rene former, et tidløst design, der byder på komfort og plads ombord. Op til 5 personer bevæger sig rundt i et åbent, imødekommende, lyst rum med stor udsyn over byen. Indeni har passagererne gribebøjler så de kan køre i fuld sikkerhed og USB-stik til at oplade alle mobile enheder. To skærme med interaktive kort er tilgængelige, den ene inde og den anden udenfor.

THE CITROËN SKATE

Teknologi til at komme bedre rundt i byen

The Citroën Skate er et mobilitetsværktøj, privat eller offentligt afhængigt af de tilknyttede tjenester, der er i stand til at cirkulere i alle byområder på dedikerede baner for at generere flydende og optimeret mobilitet. Den integrerer al den intelligens og teknologi, der tillader kørsel i autonom og elektrisk tilstand: batteri, elmotor, radarer ... Rent bymæssigt er dens maksimale hastighed begrænset til 25 km/t.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Innovation for mere komfort

For at tilbyde en uforlignelig kørekomfort på dine ture, men også for at kunne rumme Pods komfortabelt og gnidningsløst, er The Citroën Skate udstyret med mobile Hydrauliske Stop.


Citroën rimer på komfort, uanset typen af køretøj.

REVOLUTIONÆRE HJUL

Goodyear

Goodyear har udviklet Eagle 360-hjul bestående af dæk med små elektriske motorer. Disse innovative hjul giver robotten fuld 360° bevægelsesfrihed.

OPEN-SOURCE

Mod en uendelig mængde af pods til forskellig brug

Open source-udviklingen af ​​The Citroën Skate giver enhver mulighed for at udvikle en kompatibel Pod, hvis den opfylder Citroëns tekniske specifikationer.


Takket være adskillelsen af ​​The Citroën Skate-genererende bevægelse og Pod'en, kan kreativiteten flyde med hensyn til tjenester, anvendelser og individuel eller kollektiv mobilitet. Ud over Pods designet med Accor og JCDecaux, der er derfor uendeligt mange andre muligheder.