INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
GrC4Pmaj

Ny udgave af C4 Picasso og Grand C4 Picasso efter sommerferien

Hen over sommeren introduceres C4 Picasso og Grand C4 Picasso i en opdateret udgave med en nænsom restyling af fronten og nye muligheder for at personliggøre bilen.


Anden generation af C4 Picasso og Grand C4 Picasso blev lanceret i 2013, og den er blevet en gedigen succes med et salg på over 300.000 styk på verdensplan.

Hen over sommeren introduceres C4 Picasso og Grand C4 Picasso i en opdateret udgave med en nænsom restyling af fronten og nye muligheder for at personliggøre bilen med valget mellem flere typer interiør. Hertil kommer nye muligheder for optioner, som f.eks. håndfri åbning af bagklap, navigations-systemet Citroën Connect Nav samt videreudvikling af sikkerhedssystemerne.
Motorerne er både effektive og økonomiske, og programmet består af PureTech benzinmotorer og BlueHDi dieselmotorer. Ny i programmet er PureTech 130 S&S EAT6 med seneste generation 6-trins automatgear.

De nye udgaver af C4 Picasso og Grand C4 Picasso forventes til Danmark efter sommerferien. Det er endnu for tidligt at oplyse modelprogram og priser.
..
Citroën C4 Picasso og Grand C4 Picasso er en moderne MPV, der har et markant og udtryksfuldt design med dynamiske linjer og en karakteristisk lyssignatur både for og bag. Den indbydende kabine byder på masser af luft og lys, og bagklappen åbner i hele bilens bredde til det rummelige bagagerum. Det omhyggelige valg af materialer i kabinen bidrager til oplevelsen af kvalitet og velvære. C4 Picasso og Grand C4 Picasso er bygget på EMP2 platformen, og i udviklingen af bilen og dens køreegenskaber er der lagt vægt på høj komfort for alle i bilen, helt i tråd med programmet Citroën Advanced Comfort®.

Der er arbejdet meget med formgivningen af C4 Picasso og Grand C4 Picasso. Det gælder både det udvendige og det indvendige design. Den digitale instrumentering er både intuitiv at bruge og flot at se på. Instrumentbordet er bygget op om 2 skærme i midten: en touchscreen på 7 tommer og en 12 tommer skærm. I den nye udgave er 7 tommer skærmen optimeret, så reaktionstiden forkortes og der bydes på nye internetydelser. Samtidig er den 12 tommer HD skærmen gjort mere læsbar og mere fleksibel i brug.

En anden nyhed for at lette den daglige brug af bilen er optionen ”Håndfri åbning af bagklappen”, som fungerer ved en bevægelse med foden ind under bagkofangeren.

Ud over de allerede kendte optioner som Drive og Park Assist samt Vision 360 byder det franske modelprogram på nye optioner som bl.a. skiltegenkendelse, aktiv vejstribealarm og blindvinkelalarm, Active Safety Brake og opmærksomhedsalarm.

Top