[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
WRC SF 2016

WRC .. Rally Finland 2016 ... frem til og med søndag

Den finske afdeling er et af de mest berømte løb i VM i Rally med ekstremt hurtige prøver, som er flankeret af et ovenud begejstret og talstærkt publikum, og spektakulære hop.

Nu er Rally Finland i gang med deltagelse af tre DS 3 WRC for teamet Abu Dhabi Total WRT. Mandskaberne er Kris Meeke & Paul Nagle, Khalid al-Qassimi & Chris Petterson samt Craig Breen & Scott Martin.

Både de og teamet ser frem til nogle spændende dage på de ekstremt hurtige prøver, som er flankeret af et ovenud begejstret og talstærkt publikum.

Den finske afdeling er et af de mest berømte løb i VM i Rally og er især kendt for sine spektakulære hop. Gennemsnitshastigheden på prøverne er over 120 km/t, og de fleste sving og hop er ”blinde”, så omhyggelige noter og præcis placering af bilen er altafgørende. Sagt med andre ord er der få mm mellem succes og det modsatte.

Kris Meeke & Paul Nagle vandt WRC-løbet i Portugal, men kørte ikke med på Sardinien og i Polen. De følges særligt opmærksomt, da de jo er i fuld gang med at forberede sig til 2017-sæsonen i Citroëns nye World Rally Car. Kris har kørt den finske afdeling otte gange og kom ind som nummer tre i løbet i 2014.Top