[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Berlingo_Autobest2019

NY BERLINGO VINDER AUTOBEST 2019 AWARDEN

Den populære familiebil hyldes med endnu en europæisk og meget eftertragtet pris. På baggrund af 13 kriterier herunder ”value for money”, design, komfort og teknologi vælger de 31 motorjournalister fra 31 forskellige europæiske lande blandt de 6 finalister ”Best Buy Car of Europe”. Citroën er naturligvis stolte over den flotte pris, men også at Citroën er det første mærke nogensinde, der kan bryste sig af at have 2 biler i finalen i år samt at vinde den flotte titel 2 år i træk. Udover denne flotte pris blev den nye Berlingo i van-versionen i september kåret som ”International Van of the Year 2019

 

Den nye Berlingo blev i personbilsversionen introduceret hos de danske forhandlere i november til priser, der starter fra 184.990,- for den veludstyrede variant, som Citroën kalder Street, der bl.a. inkluderer bluetooth, bircondition, justerbart førersæde, varme i forsæder, fartpilot, multifunktionsrat i læder men også sikkerhedsudstyr som Active Safety Brake, Lane Assist, manuel håndbremse, Hill Assist og selvfølgelig et utal af opbevaringsrum. Den præmierede van-udgave introduceres umiddelbart efter årsskiftet.


Danmarkspremieren for personbilsversionen af denne nye Berlingo er en uhyre vigtig begivenhed for Citroën. Det er en model, der vil være det perfekte køb for familier, der ønsker det perfekte køretøj til en aktiv livsstil, hvor køretøjet skal give frihed og plads til fællesskab, og hvor rummelighed, optimisme og komfort i alle former samt menneskelige værdier er i højsædet. Den nye Berlingo fås med et utal af smarte, brugbare løsninger som fx de 3 individuelle sæder på 2 sæderække, der ikke bare giver mulighed for 3 barnesæder men kombineret med et helt sammenfoldeligt passagersæde, så giver det mulighed for at transportere genstande helt op til 2,70 m. og 3500 l. bagage i M-versionen. En kæmpe fordel, når familien skal en tur i IKEA, ud med surf-udstyret, eller hvad den aktive familie nu har brug for at bruge den alsidige bil til, der i øvrigt findes med både 5 og 7 sæder. Den nye Berlingo er altså den perfekte bil til eventyr, uanset om det skal læses som godnathistorie for de mindste inde i bilen eller skal opleves på stranden med surf-udstyret, eller det skabes gennem et nyt hjem.


Med den nye Berlingo præsenterer Citroën en ny og fuldstændig opgraderet version af en ikonisk familiebil, der har siddet stødt på tronen af det segment, som mærket var frontløber for og opfinder af for næsten 22 år siden. Berlingo-navnet er kendt verden over og bruges i dag som benchmark på grund af den indflydelse, som modellen har haft. Berlingo er altså en vigtig aktør i segmentet, og med en række innovationer går den nye Berlingo målrettet efter at blive på tronen af alsidighed, anvendelighed og med det primære formål – at gøre dagligdagen nemmere for dens passagerer. Den nye Citroën Berlingo er mere moderne og i lighed med dens øvrige Citroën-søskende, er den mere maskulin og ”jeg vil gerne off-the-beaten-track” i sit udtryk. Ved at kombinere en forbedret version af den oprindelige Berlingo-platform til bagenden, der giver den ønskelige og elskede funktionalitet med et overflødighedshorn af aflægningsplads og smarte løsninger med den nye EMP2-platform til fronten, der giver en højere og kortere forende samt øget sikkerhed, får man det bedste fra begge verdener.

Top