INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Berlingo_presse

NY CITROËN BERLINGO: Historien om at turde

Som skaber af det om end meget udskældte så også elsket og meget populære LAV (Leisure Activity Vehicle) segment i 1996, lancerer Citroën nu en helt ny Berlingo. Den nye Berlingo er dermed 3. generation i en historie om endnu en Citroën model, der, forud for sin tid, har turdet være frontløber, med alt hvad det indebærer, og trodset risikoen for misforståelse og drillerier. En model, der typisk for Citroën, har turde adskille sig fra mængden og gå egne veje. En model, der har turde give kunderne, hvad de efterspørger i praktik, komfort og funktionalitet. En model, der har været benchmark i segmentet og været en uundværlig partner i mange familiers hverdag samt løst et utal af logistiske udfordringer.

Den nye Berlingo har ingen intentioner om at lade den stolte arv gå til spilde eller ej følge i de store fodspor. Men derimod igen på bedste Citroën vis og på sin egen moderne og stilfulde måde – inspireret af nutidens trends og behov – dominere dette segment.

DET NYE OPUS AF ET IKON – det nye benchmark

Med den nye Berlingo opgraderer og fornyer Citroën endnu et ikon i fritids-segmentet, som mærket var frontløber for og opfinder af for næsten 22 år siden. På samme måde som ”at google” noget, nu er blevet et udtryk for en web-søgning og andre ikoniske modeller bruges til at definere et segment eller en modeltype, bruges Berlingo-navnet som benchmark på grund af den indflydelse, som modellen har haft. Berlingo er altså en vigtig aktør i segmentet, og med en række innovationer går den nye Berlingo målrettet efter at blive på tronen af alsidighed, anvendelighed og med det primære formål – at gøre dagligdagen nemmere for dens passagerer.

Berlingo er ikke bare populær og elsket af dens brugere, men også Citroën hylder denne bil, der har været en topsællert i 17 lande i 2017, og lige efter bestseller’en C3 er den mærkets mest solgte model sidste år. Siden lanceringen i 1996 er der i alt blevet produceret mere en 3.3 millioner enheder. Afsløringen af personbilsversionen af denne nye Berlingo er altså en uhyre vigtig begivenhed ikke bare for Citroën men for segmentet. En model der vil være det perfekte køb for familier, der ønsker det perfekte køretøj til en aktiv livsstil, hvor køretøjet skal give frihed og plads til fællesskab, og hvor rummelighed, optimisme og komfort i alle dens former og menneskelige værdier er i højsædet.

STÆRK KARAKTER og det bedste fra to verdener.
Den nye Citroën Berlingo er mere moderne end nogensinde før, og som tiden byder, samt i lighed med dens øvrige Citroën-søskende, er den mere maskulin og ”jeg vil gerne off-the-beaten-track” i sit udtryk – og som Citroën er kendt for, det bedste af 2 verdener. Ved at kombinere en forbedret version af den oprindelige Berlingo platform til bagenden, der giver den ønskelige og elsket funktionalitet med den nye EMP2 platform til fronten, der giver en højere og kortere forende samt øget sikkerhed, får man det bedste fra begge verdener. Og med en front og et look tydeligt i tråd med Citroën identiteten med to-lags-lygte-signaturen og de afrundede front-tågelygter passer den nye Berlingo godt ind i "We didn't invent the family, but we did invent the car that goes with it".

Citroën familien. Ligeledes har den nye model fået de populære og karakteristiske Airbump® på siden. Indvendigt har den et klassisk Citroën interiør, der skaber glæde og harmoni, og ikke mindst masser af opbevaringsplads til hele familien. Den kommer i to størrelser: M og XL med hhv. længder på 4.40 m og 4,75 m og fås i en 5 - og 7-personers version.

MERE INTELLIGENS for mere problemfri kørsel og trivsel ombord Den nye Citroën Berlingo bygger videre på sine stærke sider og tilbyder sig som den optimale partner i dagligdagen med:

-Enestående modularitet med tre individuelle sæder i bag, der med en enkelt bevægelse kan fjernes og give et helt fladt bagagerum ved hjælp af nyheden Magic flat® * Kombineret med et sammenfoldeligt passagersæde giver det mulighed for at transportere genstande med en længde op til 2,70 m til M-version og 3,05 m for XL model

-To brede side-skydedøre med nedrullelige el-ruder.

-Klasse-førende bagageplads der er øget med hele 100 l til 775 l i M-versionen, og som i øvrigt bliver let tilgængeligt på grund af bagruden på bagklappen, der også kan åbnes.

-Større og geniale opbevaringsrum såsom den nye generation Modutop® som er et multifunktions tag, der ikke bare giver mere lys men også mere aflægningsplads med ”handskerummet” Top Box.

-19 hjælpefunktioner til at lette kørslen herunder Adaptive Cruise Control med stop funktion, Grip Control med Hill Assist Descent og Trailer Stability Control.

-Citroëns knowhow og velkendte affjedring, der giver optimal komfort sammen med en bred række af højtydende motorer herunder en ny 1,5l BlueHDi samt en EAT8 automatisk gearkasse.

*Magic flat

Tilgængelig fra efteråret 2018.

FAKTABOKS
Længde: M: 4.40 m. / XL: 4.75 m
Bredde: 1,85 m
Højde: min. 1,81 m (uden tagbøjler / min 1.84 m med tagbøjler – afhængigt af version
Bagage kapacitet: M: 775 l. / XL: 1.050 l størrelse

Top