SE INDHOLDET

 

 

CITROËN DANMARK – EN DEL AF K.W. BRUUN & CO

K.W. Bruun Automotive A/S, der er en del af K.W. Bruun Koncernen, har siden 2016 varetaget markedsføring og salg af Citroën i Danmark.

Om K.W. Bruun & Co

K.W. Bruun & Co er en familiefondsejet Koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte de allerførste biler. I dag er vi en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige. Koncernens fokusområder er Bilimport, Digital innovation og Investering. 

Koncernen beskæftiger ca. 500 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en agil forretningstilgang, indsigt, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og samtidig er med til at skrive historien om K.W. Bruun & Co videre.


I 2020 blev Classic Car House A/S stiftet, et kommende unikt samlingspunkt for mennesker med entusiasme for og kærlighed til klassiske biler. 


Primære selskaber i K.W. Bruun Koncernen

K.W. Bruun & Co A/S│K.W. Bruun Import A/S│K.W. Bruun NxT A/S│K.W. Bruun Invest A/S│Classic Car House A/S│

K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel, Mitsubishi)│K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot, Citroën, DS, Opel, Mitsubishi)│

K.W. Bruun Logistik A/S│K.W. Bruun Logistik AB│Bilabonnement A/S│Quickpoint A/S│Gran Turismo Cars A/S│K.W. Bruun Ejendomme ApS

www.kwbruun.com