Se indholdet

CITROËNS ELBILER

Citroën tilbyder et godt modelprogram af elbiler. Oplev elbilens mange fordele: Den kører jævnt og støjsvagt og byder på omgående trækkraft og hurtig opladning. Alt i alt er Citroëns elbiler et koncentrat af teknologier, der er tilpasset en bred vifte af anvendelser.
Citroën elbiler - personbiler
Citroën AMI elbil

Citroën AMI er en banebrydende mobilitetsløsning, der tackler byen med stil. Den er 100% elektrisk og giver dig nem adgang til bymidter, hvor det kan være svært at komme frem. Samtidig er kørslen helt enkel, for der er ikke nogen gearstang eller kobling. Det gør den let at køre for de fleste - fra den nye, unge bilist til senioren.

 

Citroën ë-C4 elbil

Med elbilen Citroën ë-C4 kan du køre fuldt elektrisk på daglig basis. Elbilen byder på en suveræn køreoplevelse, hvor du kan nyde turen i en verden af næsten lydløs komfort. Den støjsvage drift, glidende igangsætning, den velafstemte affjedring, de bløde Advanced Comfort-sæder*, den vibrationsfri kabine, ergonomien og det brugervenlige interface. Det bidrager altsammen til en uovertruffen kørekomfort for både fører og passagerer i elbilen.


*Afhænger af udstyrsniveau.

 

Ny Citroën ë-C4 X elbil

Vil du have en fremtidssikret elbil, som ikke ligner nogen anden på vejen? Den nye, 100% elektriske ë-C4 X er både stor og familievenlig med masser af benplads og et bagagerum på hele 510 liter. Og så er den en større designmæssig oplevelse: Elegant, skarp, sporty og aerodynamisk. 

 

Citroën ë-Berlingo elbil

Sæt strøm til den velkendte rummelighed og fleksibilitet og glæd dig til en elektrisk køreoplevelse for hele familien. Berlingo betyder familietrivsel på fire hjul, og i den elektriske udgave får komforten et ekstra løft takket være automatgear og en næsten lydløs kørsel.

 

Citroën elvarebiler
Citroën ë-Jumpy elvarebil

Citroën ë-Jumpy elvarebilen er den ideelle elbil til virksomheders transportbehov - ikke blot i byen, men også på landevejen takket være lang rækkevidde og hurtig opladning.

 

Citroën ë-Berlingo elvarebil

Elbilen Citroën ë-Berlingo van sikrer håndværkere, handlende og budfirmaer en effektiv løsning.