Se indholdet

Citroëns elbiler

Citroën tilbyder et godt modelprogram af elbiler. Oplev elbilens mange fordele: Den kører jævnt og støjsvagt og byder på omgående trækkraft og hurtig opladning. Alt i alt er Citroëns elbiler et koncentrat af teknologier, der er tilpasset en bred vifte af anvendelser.
Citroën elbiler - personbiler
Ny Citroën ë-C3 elbil

Mere end 50.000 danskere kører i dag rundt i en C3, som er skabt til både familien, fritiden og kørsel i byen. Nu gentager Citroën succesen med ë-C3; den nye, 100% elektriske version af bestselleren.

Komfort er et nøgleelement i Citroëns DNA, og for at gøre den nye ë-C3 til den mest komfortable i sin klasse, er der ikke sparet på noget. Den støjsvage, elektriske kørsel, som også bidrager til den høje komfort, redefineres i den nye ë-C3. Med sine 113 hestekræfter og en rækkevidde på op til 326 km* er den nye, powerfulde ë-C3 perfekt til dagligdagen.

 

Hvis du ikke allerede er på vores interesseliste, kan du skrive dig op og blive en af de første til at modtage yderligere information, når vi har nyt om ë-C3.

 

*Påvirkes af bl.a. kørestil, hastighed, vejr og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

 

Citroën ë-C4 elbil

Med elbilen Citroën ë-C4 kan du køre fuldt elektrisk på daglig basis. Elbilen byder på en suveræn køreoplevelse, hvor du kan nyde turen i en verden af næsten lydløs komfort. Den støjsvage drift, glidende igangsætning, den velafstemte affjedring, de bløde Advanced Comfort-sæder*, den vibrationsfri kabine, ergonomien og det brugervenlige interface. Det bidrager altsammen til en uovertruffen kørekomfort for både fører og passagerer i elbilen.


*Afhænger af udstyrsniveau.

 

Citroën ë-SpaceTourer elbil

Citroën ë-SpaceTourer er navnet på Citroëns kæmpe familiebil.

Den er 100% elektrisk, rummelig, fleksibel og har masser af komfort- og sikkerhedsudstyr.

 

Citroën ë-Berlingo elbil

Med den helt nye ë-Berlingo fra Citroën kan du kombinere den elektriske kørsel, med masser af plads.  

Ë-Berlingo er den perfekte familiebil med et moderne og attraktivt design, optimeret komfort, online-systemer af nyeste generation, effektive motorer og en rækkevidde på op til 320 km* (blandet kørsel (WLTP). 

 

*Blandet kørsel (WLTP) - er ved at blive typegodkendt. 

 

 

Citroën elvarebiler
Citroën ë-Jumpy elvarebil

Citroën ë-Jumpy elvarebilen er den ideelle elbil til virksomheders transportbehov - ikke blot i byen, men også på landevejen takket være lang rækkevidde og hurtig opladning.

 

Citroën ë-Berlingo elvarebil

Elbilen Citroën ë-Berlingo van sikrer håndværkere, handlende og budfirmaer en effektiv løsning.