Se indholdet

Opladning af din Citroën med Clever

Altid strøm i nærheden
Citroën har valgt Clever som partner, så du aldrig skal bekymre dig om, hvor og hvornår du kan få strøm på bilen. Lad på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne, på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme. Gør som tusindvis af danskere, og bliv en del af Clevers store fællesskab.

Ladeløsninger til ethvert behov

Vælg opladning til din nye Citroën med eller uden abonnement. Clever Box er til dig, som vil have fuld kontrol over dit forbrug og kun lader derhjemme, mens Clever One er til dig, der vil have fuld adgang til opladning hjemme og på Danmarks største ladenetværk.

 

Og ændrer dit ladebehov sig, så ændrer du bare produkt. Det er frihed til at lade og køre, som du vil.

Kampagner

Start hver dag med en fuldt opladet ë-C4. Lige nu er der nemlig ekstra skarpe priser på Clever ladeløsninger, når du køber en af disse Citroën elbiler.
Hvilket produkt skal jeg vælge?
 
Clever One
Til dig, der lader både ude og hjemme – og ønsker at samle hele dit opladningsbehov i ét abonnement. Bor du i lejlighed, fravælger du blot ladeboksen.

Med Clever One får du:

 • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for installation af intelligent Clever-ladeboks
 • Automatisk tilbagebetaling inkl. refusion af elafgift

 

Abonnement:

Elbil: 799 kr./md. + evt. energitillæg*

Plug-in hybridbil: 449 kr./md. + evt. energitillæg*

 

Evt. installation af ladeboks:

Ny installation: 2.499 kr.*

Ny installation ved privatleasing: 0 kr.*

Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder: 0 kr.* 

 

*Ladeløsningen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation.

Installation: clever.dk/installation

Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks

Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg.

Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling

 
Clever Box
Til dig, der lader derhjemme og ønsker en Clever-ladeboks i din indkørsel samt rabat på Clevers ladenetværk.

Med Clever Box får du:

 • Rabat på Danmarks største ladenetværk
 • Din egen intelligente Clever-ladeboks
 • Automatisk refusion af elafgift

 

Serviceaftale:

99 kr./md.**

 

 

Køb og installation af ladeboks:

Ny installation: 8.999 kr.**

Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder: 6.499 kr.** 

 

 

**Serviceaftalen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Mindstepris i bindingsper. (2 mdr.): 9.197 kr.

Installation: clever.dk/installation

Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks

Få intelligent opladning i din carport

Med en ladeboks fra Clever, får du også adgang til intelligent opladning. Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op. Så skræddersyer boksen en ladeplan, så bilen kun lader, når der er mest overskud i elnettet.

 

Så behøver du ikke længere holde øje med strømpriserne, hver gang bilen skal lades op. Det er nemlig også frihed. 

Derfor er Clever Danmarks førende ladeoperatør

 

 

Danmarks største og hurtigst voksende ladenetværk

Clever har suverænt det største ladenetværk i Danmark - og samtidig er det et ladenetværk med kronisk vokseværk. Hver dag kommer der nemlig i gennemsnit 4 nye ladepunkter til, året rundt. Du kan lade lynhurtigt langs motorvejen, hvor du shopper, i byerne, på arbejdspladsen, hos venner og familie og selvfølgelig hjemme hos dig selv.

Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du fast rabat på opladning på netværket.

Markedets bedste installationspakke

Clever har Danmarks bedste installationspakke med alt, hvad du har brug for. Det er nemt og simpelt at komme i gang. Du svarer blot på et par spørgsmål online, og så kommer Clevers erfarne elektrikere ud og sætter ladeboksen ud til en pris, du kender i forvejen. Nemt og ligetil. 

 

I installationspakken er inkluderet:

 • Rådgivning om optimale placering af ladeboks
 • Ubegrænset kabelføring fra eltavle til ladeboks

 • Gratis jordspyd

 • Installation af kombirelæ som ekstra sikkerhed
 • Tilbudsgivning, hvis standardinstallationen ikke rækker

 

Ingen boliger er ens, og derfor kan der forekomme ekstraomkostninger ved f.eks. grave- og stilladsarbejde. Vi aftaler altid totalprisen, før installationen finder sted.

Markedets højeste tilbagebetaling

Har du Clever One, får du Danmarks højeste tilbagebetalingssats, der følger elprisen fra kl. 23-06. Det betyder, at du i første omgang lægger ud for strømmen fra din ladeboks derhjemme. Herefter får du automatisk penge tilbage fra Clever, der svarer til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Helt automatisk.

Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift. Læs mere om tilbagebetaling og refusion af elafgift.

Opladning har aldrig været nemmere

Med Clever kan du lade opladning fylde minimalt i hverdagen. Clever sørger nemlig for alt fra opsætning og administration til service og vedligeholdelse af ladeboksen. Du kan altid få fat på Clevers support, hvis du har problemer med opladning, når du er på farten.