Se indholdet

CITROËN COMPANIONS - PÅLIDELIGE OG PRISSTÆRKE VAREBILER

Citroën Companions er robuste varebiler, som kan opfylde ethvert transportbehov. Og så er det din garanti for en pålidelig arbejdsmakker med lave driftsomkostninger – til en stærk pris! 

Professionel sparring hele vejen!

Hos Citroën er du sikret professionel rådgivning både før, under og efter dit køb. Mange af vores erhvervssælgere har selv en baggrund som f.eks. håndværker eller fragtmand, og kender derfor til de ønsker og behov, der du kan have til din nye Companion; fra bagagerumsvolumen, indretning og opbevaringsmuligheder til ekstraudstyr og brændstoføkonomi.

Mange års erfaring

Vi ved, hvad vi taler om, når det kommer til erhvervskørsel, så hos os er du garanteret kompetent 1:1-rådgivning, så du hurtigt kan blive godt kørende i dit daglige arbejde.
Citroën er med dig hele vejen. Også når du har købt din nye Companion.

Så kontakt din Citroën-forhandler næste gang du skal have ny varebil eller blot har brug for et godt råd.

Er du klar til at finde din Citroën Companion?

 
HVEM ER CITROËN ERHVERV?

Mads - Citroën
Lars - Citroën

Vi er med dig hele vejen

Hvilken Companion er den rette for dig?
Vi hjælper med at vælge den rette varebil og fremviser modeller baseret på dine ønsker og behov, og hjælper dig med at optimere bilens TCO (totaløkonomi).

 

Stort udvalg af tilbehør og ekstraudstyr
Har du særlige ønsker til ekstraudstyr, som f.eks. automatgear, anhængertræk eller klimaanlæg, så finder vi en god pris til dig.


Udarbejdelse af tilbud
Vi skræddersyer både tilbud ved køb af enkelte varebiler og flåder til forskellige formål, og giver en god pris for din brugte varebil.

Når det er tid til ny varebil
Når din varebil trænger til en udskiftning, guider vi dig på rette vej til det perfekte match og en endnu mere optimal og effektiv arbejdsdag.

Finansiering, garanti og services

Attraktive finansieringsløsninger
Vores dygtige erhvervssælgere rådgiver dig inden for en bred vifte af skræddersyede finansieringsløsninger, leasingkontrakter m.v.

5 års garanti
Hos Citroën har du mulighed for at få 5 års garanti på hele vores varebilssortiment. Og med den udvidede fabriksgaranti kan du derfor trygt køre afsted i din foretrukne Citroën Companion*.


*Som standard er der 2 års fabriksgaranti på Citroën varebiler. Spørg en af vores erhvervssælgere hvad der er den bedste løsning for dig.


Citroën Assistance
Er uheldet ude, kan du få hurtig vejhjælp 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen – i hele Europa ved at ringe til Citroën Assistance på 70 10 10 92.